“Контактната група за провеждането на референдум за запазването на лева

...
“Контактната група за провеждането на референдум за запазването на лева
Коментари Харесай

Костадинов: Ще поискаме от президента провеждане на референдум за запазване на лева

“Контактната група за провеждането на референдум за запазването на лв. организира среща единствено с ГЕРБ и " Български напредък ", тъй като единствено те одобриха нашата покана, само че на нея обявиха, че няма да поддържат провеждането на подобен референдум ”. Това съобщи Костадин Костадинов от Възраждане в коридорите на Народното събрание.

Костадинов изясни, че има три разновидността за провеждането на референдум .

“След като нямахме триумф с диалозите с народните представители и не получихме нужните 48 подписа от тях , вторият метод е президентът да свика референдум и като отидем на консултационен диалог в президентството ще повдигнем този въпрос. Третият вид е издигането на предприемчив комитет, като ние ще стартираме събиране на подписи за техният брой да доближи 500 000 ”, съобщи още Костадинов.

В 12-те точки от разбора на Българска народна банка се демонстрира по какъв начин ще има гибел за българската стопанска система и ще се унищожи българската страна. Българска народна банка лъже, Пеканов лъже, ние няма да оставим страната ни да одобри еврото ”, акцентира още Костадинов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР