Консумацията на алкохолни напитки ще бъде забранена във френските паркове

...
Консумацията на алкохолни напитки ще бъде забранена във френските паркове
Коментари Харесай

Франция забрани пиенето на алкохол по парковете

Консумацията на алкохолни питиета ще бъде неразрешена във френските паркове и други открити публични пространства. Мярката е част от следващото блокиране в цялата страна поради, разгласи министър председателят Жан Кастекс през днешния ден, предава БГНЕС.
В послание към Националното заседание Кастекс сподели също, че управляващите бързо ще разпръскват групи от над шест души по паркове и площади след новите ограничавания, оповестени от президента Еманюел Макрон. Кастекс сподели, че " безусловно " осъжда хора, които не са спазвали разпоредбите, откакто в общественото пространство се появиха фотоси на тълпи, пиещи бира по крайбрежията на Сена под пролетно слънце.
 Франция постанова ограничавания за напредването на територията на цялата страна Франция постанова ограничавания за напредването на територията на цялата страна
На територията на цяла Франция се вкарва ограничаване на правото на напредване на жителите на повече от 10 км от местоживеенето им,...
Междувременно прокурорите ще са задължени " систематично " да проверяват уредниците на секрети празненства, излагащи живота на други на заплаха, добави той. Със затварянето на учебните заведения и издадените протоколи за работа от домовете, Макрон се надява да облекчи натиска върху лечебните заведения, изправени пред нов скок на случаите на ковид, измежду които доминират пациенти на интензивните отделения.
Властите не разпоредиха хората да останат в домовете си или да заобикалят общуването изцяло и позволиха пътуванията сред районите през идния Великденски уикенд. Мерките бяха посрещнати с композиция от примирие и яд, макар предлагането на Макрон, че Франция може да стартира да се връща „ към естественото ” доникъде на май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР