Консумативи на стойност пет хиляди лева бяха дарени тази сутрин

...
Консумативи на стойност пет хиляди лева бяха дарени тази сутрин
Коментари Харесай

Организаторите на коледните базари в Павел баня дариха консумативи на Спешна помощ

Консумативи на стойност пет хиляди лв. бяха дарени тази заран на филиала на “ Спешна помощ ” в Павел баня от уредниците на коледния благотворителен базар “ Семейчовци ”.

Дарението одобриха завеждащият на филиала доктор Коста Терзиев и работещите там, а уредниците подчертаха, че го вършат с благопожелание да се употребява по-рядко.

Базарът се провежда от осем години от няколко локални фамилии с поддръжката на Община Павел баня. “Инициативата се прави с общозначима идея за обществото и всяка година се стремим да вършим положително. Тази година взехме решение с част от събраните средства да закупим консумативи за екипа на Спешна помощ, тъй като знаем, че имат потребност ”, описа Христо Христов, който е един от уредниците. Дарението включва чанта с съоръжение, екран за наблюдаване , стълбичка , транспортер , въздушни и твърди шини , комплект шини за крака , инвалидна количка , стерилизатор и други консумативи и апарати.

Базарите в Павел баня събраха сумата от над 15 хиляди лв.. Останалата част от събраните средства по време на самодейността ще отидат за облагородяване на централната градска част. Освен базара, имаше сложена и кутия за дарения, а в самодейността се включиха както локални хора, по този начин и туристи. “Базар “Семейчовци ” имаше сложена къщурка, в която се продаваха разнообразни продукти и всички генерирани от нея средства дарихме в поддръжка на работещите в Спешна помощ – Павел баня ”, сподели още Христов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР