Консултациите на ПП при президента за връчване на мандат за

...
Консултациите на ПП при президента за връчване на мандат за
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Консултациите на ПП с президента ще са в края на седмицата

Консултациите на Политическа партия при президента за връчване на мандат за ново държавно управление ще бъдат в края на седмицата, когато президентът се прибере от Мадрид. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров, откакто стана ясно, че от партията не са съумели да се срещнат през днешния ден с президента поради съвещанието на бюджетната комисия.



" Получихме сутринта поканата от президента за консултациите и незабавно се свързахме с президентството - аз персонално разговарях с тях, изпратихме и публично писмо. В момента преглеждаме в комисията бюджета на второ четене. Работихме доста интензивно още от петък, на изключително съвещание, събота работна група, през днешния ден и на следващия ден, с цел да създадем по този начин, че бюджетите да бъдат признати. И надлежно пенсионерите да си получат увеличените пенсии при започване на месеца, помощите на работещите родители и бизнеса. С оглед на тази обстановка и това, че през днешния ден вечерта Политическа партия ще организира народен съвет, а също Демократична България имат и изпълнително бюро, помолихме да проявят схващане. Благодаря на президентството, че откликнаха, тъй че когато се забележим с президента да проведем едни смислени съвещания, които ще бъдат в края на седмицата, откакто той се прибере от Мадрид ", сподели Гюров.

Повтори, че чакат да се видят с явен мандат както от Политическа партия, по този начин и след диалозите с към този момент някогашните им съдружни сътрудници, с цел да се проведат " едни положителни съвещания ".

За нас е доста значимо процесът преди връчването и осъществяването на първия мандат да върви бързо, сподели още Гюров.

Той не пожела да каже дали предлагането за министър председател ще е още веднъж на Кирил Петков и прикани да се изчакат консултациите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР