Консултативният съвет към американското космическо ведомство е приел в предварителен

...
Консултативният съвет към американското космическо ведомство е приел в предварителен
Коментари Харесай

НАСА обмисля създаването на програма за космически туризъм

Консултативният съвет към американското галактическо ведомство е приел в прелиминарен порядък предлагането за основаването на стратегия за галактически туризъм, което ще бъде разисквано на 10 декември, съобщи ТАСС.

Ако то бъде утвърдено, проектът ще бъде показан на вниманието на шефа на НАСА Джим Брандънстайн. " Реалността е такава, че навлизаме в нова епоха ", писа по този мотив в. " Вашингтон пост ", цитирайки неговите думи по отношение на програмата за търговски галактически полети, предава Българска телеграфна агенция.

За да усили приходите си, НАСА има намерение също да прегледа всички благоприятни условия за потребление на нейното лого. На астронавтите ще бъде позволено да се снимат в реклами. Космическото ведомство подхваща всички тези стъпки, откакто се разбра, че Белият дом ще приключи финансирането на плановете, свързани с Международната галактическа станция след 2025 година. " Вашингтон пост " оповестява, че ще бъде прегледано и правото да бъдат давани имена на ракети против съответното възнаграждение за увеличение приходите на НАСА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР