Конструирането на новата партия на президента Румен Радев стартира през

...
Конструирането на новата партия на президента Румен Радев стартира през
Коментари Харесай

Мая Манолова и Атанас Пеканов строят новата партия на Румен Радев! Стартът е през март!


Конструирането на новата партия на президента Румен Радев започва през месец март. Това разкриха източници от най-близкото обграждане на някогашния водач. Сърдитото старче от " Дондуков " 2 е гневен на Кирчо и Кокорчо, че към този момент не му вдигали телефона и са му орязали всички благоприятни условия за въздействие върху държавното управление.

За строители на новия си план Радев е избрал не кого да е, а едно остаряло и известно име от политическата сцена и едно ново. Старият познайник е безконечната Амбър – Мая Манолова, която е политическа мерудия на всяка гозба в страната. А новото – вицепремиерът от последното служебно държавно управление Атанас Пеканов.

 Мая Манолова Мая Манолова Източник: Zonanews
С името на Мая Манолова Радев се надявал да успее да притегли в новата си партия старите комунисти в страната, както и пенсионерите, които харесвали някогашната омбудсманка поради неизчерпаемата й сила и пристрастеността й да взе участие във всеки скандал със всяка власт. В лицето на Атанас Пеканов пък Радев виждал опция да сътвори сполучлив аватар на изхабените Кирчо и Кокорчо. Той е млад, приветлив, учил е в чужбина.

Според анализатори новият план е жертван на провал. Първо – Мая Манолова към този момент беше унизена и изхвърлена от Народното събрание няколко пъти. След последното й крушение на изборите през ноември някогашната социалистка беше натирена след несполучливите й опити да се изкара политическа девственица. От друга страна, осведомени разясняват, че Атанас Пеканов не е инцидентно име и зад него изплува сянката на някогашния началник на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.

 Атанас Пеканов Атанас Пеканов Източник: Министерски съвет
Младокът бил персонално негово изобретение в по време на служебните държавни управления персонално небеизвестната жена на Станишев – Моника Станишева, се грижела за имиджа на прехваления момък. Но даже нейните свръх умения в ПР-а и рекламата не съумяха да спасят осрания гъз на Пеканов, който за 7 месеца не съумя да приготви и изпрати в Брюксел кадърен План за възобновяване. В разследване на безумията на Пеканов и екипа му, Европейската комисия направи предложенията им на сито и им го върна с оценка " слаб 2 ".

Източник: Вестоносец.бг
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР