Конституцията е обърната с главата надолу. Изключително ненормална ситуация. Дясната

...
Конституцията е обърната с главата надолу. Изключително ненормална ситуация. Дясната
Коментари Харесай

Унищожиха Румен Радев! Никога президент не е говорил така за президент на България

„ Конституцията е обърната с главата надолу. Изключително ненормална обстановка. Дясната ръка на президента Радев е министър на защитата, лявата му ръка е негов министър на вътрешните работи. Министърът му на външните работи не знаеше къде е постройката на външното министерство. Министърът на финансите е длъжностен негов министър. Затова моля към премиера Кирил Петков колкото може по-скоро да се дистанцира от всевъзможни въздействия на мощния човек на деня – президента Радев “.

За това прикани президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) по време на полемика в Аулата на Софийския университет, представен от 24 часа.

Той прикани премиера Петков да даде и явен период, че страната ни ще влезе в еврозоната до 2 години. „ Ако изпуснем периода 1 януари 2024 година, няма да влезем в никакъв случай в Еврозоната “, сподели Плевнелиев.

По думите му приобщаването ни към зоната, ще спомогне за битката с корупцията и финансовите злоупотреби, тъй като по този начин над българските институции директно ще са европейските.

„ Държавния глава не е загатнал към този момент 6-а година думичката „ Еврозона “, разкритикува той Румен Радев.

Според Плевнелиев Института на служебното държавно управление и вицепрезидента са непотребни фигури в президентската институция.  
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР