Конституционното мнозиство е важна стъпка, за да решим важните проблеми

...
Конституционното мнозиство е важна стъпка, за да решим важните проблеми
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Това, че подкрепяме кабинета, не означава, че няма да го наблюдаваме стриктно

Конституционното мнозиство е значима стъпка, с цел да решим значимите проблеми в страната.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова в ефира на Българска национална телевизия.

Тя дефинира като съпротива Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане ". Що се отнася до ролята на президента Радев, тя съобщи, че той би трябвало да бъде обединител на нацията. Намери се единственото допустимо и положително решение за кабинет, даже и с цената на компромис, сподели още Петков.

По мотив бранш енергетика, Петкова е безапелационна, че е леко сюрпризирана от триумфите, които се заявяват. Те няма по какъв начин да са дело на един единствен човек, отсече Теменужка Петкова.

Днес повече от всеки път България има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент. Това, което през вчерашния ден беше гласувано като решение от наша страна, е единственото допустимо, сподели депутатът от ГЕРБ.

От самото начало настоявахме кабинетът да има експертен темперамент. На тази позиция бяха и сътрудниците от Демократична България. Но сътрудниците от Политическа партия имаха по-различна задача във връзка с осъществяването на този мандат. Те смятаха, че би трябвало да има политически лица - в този кабинет има такива от Политическа партия. Присъствието на ГЕРБ е вицепремиерът и идващите 9 месеца ротационен министър председател Мария Габриел, сподели още тя.

Тя изясни, че в последните дни е разговаряла с членове и симпатизанти на ГЕРБ по тематиката за образуваното държавно управление с ПП-ДБ. И съобщи, че макар сложните въпроси, би трябвало да си дадем сметка, че жителите в 5 следващи избори не дават цялостната власт на една мощ.

" Това, че поддържаме държавното управление, не значи, че няма да го следим извънредно прецизно. И при най-малкият знак за неверна посока, ще реагираме незабавно ", предизвести тя.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР