Конституционният съд (КС) ще бъде сезиран с искане да обяви

...
Конституционният съд (КС) ще бъде сезиран с искане да обяви
Коментари Харесай

Може да се гордеете. Конституционният съд ще бъде сезиран за спецправосъдието, обяви Гешев

Конституционният съд (КС) ще бъде сезиран с искане да разгласи за противоконституционни (ЗСВ), с които в четвъртък Народното събрание дефинитивно закри профилираните съдилища и прокуратури.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на своя тирада пред обвинители, следователи и чиновници в спецпрокуратурата в петък.

"Може да се гордеете с работата си и с това, което реализираха тези структури. Можете да се гордеете, че изпълнихте това, което чакаха българските жители – действителна битка с проведената престъпност, тероризма, а в последните години и с корупцията ", сподели Гешев на подчинените си.

По думите му спецструктурите са постигнали безспорни резултати, а закриването им е в следствие от това, че те работят. Според него тези, които хората назовават "олигархия " и "мафия ", имат интерес от декаданс в битката с престъпността и привършване "безславно " на всички значими каузи в досъдебна и правосъдна фаза.

"Тук въпросът е кой има интерес? Тези, които хората назовават "олигархия " и "мафия ". Благодаря ви за работата! Гордея се, че съм работил с вас и ще продължаваме да работим дружно ", сподели още основният прокурор.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР