Констатирана е и липса на организация за осъществяване на издирвателната

...
Констатирана е и липса на организация за осъществяване на издирвателната
Коментари Харесай

Пропуски на МВР са позволили на убиеца от Цалапица да се укрие

Констатирана е и липса на организация за реализиране на издирвателната активност в районно управление (на МВР) – Стамболийски, както и недобро взаимоотношение на районното ръководство с ОДМВР – Пловдив в тази активност, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

 

Образувани са няколко дисциплинарни производства. Едно от тях е против някогашния шеф на ОДМВР - Пловдив старши комисар Васил Костадинов, който е уволнен. Същото наказване е наложено и против гл. контрольор Ангел Керпиев – шеф на районно управление (на МВР) – Стамболийски. Уволнен е и контрольор Дамян Капов, група “Криминална полиция “ към районно управление (на МВР) – Стамболийски при ОДМВР – Пловдив.

 

При инспекцията не са открити данни за прикриване на случая или прояви на защита по отношение на братята близнаци, които са помогнали на причинителя да избяга. 

Констатирана е и липса на организация за реализиране на издирвателната активност в РУ  – Стамболийски, както и недобро взаимоотношение на районното ръководство с ОДМВР – Пловдив в тази активност. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР