Константин явно забрави сексскандала, в който се забърка преди две

...
Константин явно забрави сексскандала, в който се забърка преди две
Коментари Харесай

Къса памет: Константин кани фенки в стаята си след участие

Константин очевидно не помни сексскандала, в който се забърка преди две години. Напориста почитателка го следваше неразделно. Тя го упрекна в принуждение пред полицията.

„ Имаме доста почитатели, за които е наслаждение да бъдат покрай нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата популярност, и прибягват до притеснителни способи “- съобщи тогава артистът.

Явно Коцето има слаба памет. Той пусна видео, в  което споделя, че ще гостува в „ Плаза Варна “. Той показа с феновете си, че е без жена си и загатна хотела, в който е отседнал и номера на стаята. Прикани фенките да го посетят рано на разсъмване.

" Не желая да споделям, че съм без жена ми, с цел да не пристигна някоя палава госпожица в хотела, стая № 304 до асансьора, вдясно, след 5 сутринта... ", изцепи се чалгаджията.

Явно жена му Надя не спи и бързо го насоли, тъй като скандалното видео изчезна от профила за минути.

Феновете разясняват, че държанието на Константин е неприемливо и най-малкото извънредно неуважително към брачната половинка му. Те подозират, че още веднъж е бил под въздействието на опиати, когато го е записал.

Автор: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР