Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, няма време нито

...
Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, няма време нито
Коментари Харесай

Папи Ханс се отказа от жените, предпочита да...

Константин Трендафилов, прочут още като Папи Ханс, няма време нито за обич, нито за интимни връзки. Певецът, публицист и рекламист призна, че се е посветил на кариерата си, която сега е в своя разцвет. Изпълнителят на шлагера „ Кекс ” е оставил поезията на назад във времето и се е съсредоточил върху музиката, която му донесе по-широка известност, дочу HotArena.

Константин изкара къса случка с чаровна португалка след раздялата си с тийн звездата Дара, само че от този момент персоналният му живот е в застой. Зложелатели подмятат, че Папи в действителност „ плува на левия бряг ”, но той гледа с усмивка на клюките. „ Не съм гей. Харесвам дами, само че към момента не съм срещнал тази, с която да си паснем. Имам високи условия, а и в този момент нямам време за гаджета, посветил съм се на кариерата си ”, изясни Трендафилов в персоналния си профил в инстаграм.

Той нееднократно е разказвал, че мъчно прежалил красивата португалка Рита Патрочинио, която завладяла сърцето му предишното лято. Хубавата чужденка била в България на отмора и за малко, само че съумяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и даже й посветил шлагера „ Твой ”. Това е единственото парче на риалити звездата от „ ВИП Брадър ”, което носи любовно обръщение. „ Всички ме питат с кой съм, още им споделям, че твой съм ”, изпя Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е отдаден на някогашната му Дара, само че истината се оказа по-различна.
Трендафилов срещнал Рита на морето, само че случката им траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията. Константин обаче мъчно съумял да я не помни и излял страстите си в ария, написа " Уикенд ".

„ Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка ”, споделял е Папи. Той не крие, че е изживял бурна, въпреки и краткотрайна обич, която е оставила следи в съзнанието му. Певецът и публицист се надявал двамата да се срещнат още веднъж и бил подготвен да пътува до Лисабон единствено с цел да я види, въпреки и за малко, единствено че такава среща не се осъществила.
Константин е безапелационен, че поддържа топли другарски връзки с всичките си някогашни гаджета, в това число и с певицата Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била разследване на невярност, а на другите им визии за бъдещето. „ Не е имало трети човек сред нас, просто в един миг пътищата ни се разминаха ”, разяснява Папи Ханс.

В момента изпълнителят е самичък и не мисли за сериозна връзка. Дал си е отмора, с цел да осмисли всичко, което му се е случило в персонален проект и да освободи място в сърцето си за нови страсти. Казва, че обича децата, даже напълно неотдавна сестра му го направи вуйчо, но самият той не се усеща подготвен да бъде татко.  Константин се е посветил на кариерата си си и твърди, че работата го избавила в най-трудния интервал след гибелта на татко му – известният книжовен критик, стихотворец и преводач Владимир Трендафилов. „ Загубата на непосредствен човек не е нещо, което се преодолява, само че и аз виждам да съм непрекъснато зает ", споделя Папи. Авторът на стихосбирки към този момент не мисли да се включва в други риалити излъчвания и едва ли ще го забележим в някой от новите телевизионни планове. Опитът му във „ ВИП Брадър ” бил задоволителен, с цел да го убеди, че това не е за него, а и да го откаже от други сходни участия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР