Константин Папазов вече устно е намерил пари, с които да

...
Константин Папазов вече устно е намерил пари, с които да
Коментари Харесай

Тити Папазов намери парите за дълга на Левски, може да не приемат оставката му

Константин Папазов към този момент устно е намерил пари, с които да покрие обещанието си за дълга към Макрон, е една от версиите в синьото пространство.
Прочетете още
Баскетболният треньор чака това да стане и на процедура и по тази причина е сигурен, че на 1 септември към този момент изцяло безупречен финансово ще седне в ложата на Националния стадион на мача за Суперкупата с Лудогорец.

От клуба евентуално ще обявят, че заради изпълненото заричане на Папазов не му одобряват оставката. Въпросът е най-много честен, тъй като въпросната оставка от Надзорния съвет може да бъде призната на Общо заседание, което все още не е насрочвано. Вероятно такова ще бъде свикано, откакто сега тече Дю дилиджънс от KPMG.

Това е развой на изследване на разположение или компания преди подписването на контракт или финансово съглашение. Най-често се употребява при обединение, придобиване или усвояване на компания. Тоест, чака се при позитивен процес да се стигне до промяна собствеността на акциите по посока от Наско Сираков към „ Юнайтед Груп “.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР