Константин Папазов изненадващо за мнозина стана акционер №2 в ПФК

...
Константин Папазов изненадващо за мнозина стана акционер №2 в ПФК
Коментари Харесай

Папазов: Този, който определи Наско Сираков, той ще е треньор на Левски

Константин Папазов изненадващо за мнозина стана акционер №2 в ПФК Левски АД. Баскетболният треньор е собственик на 35% от акциите на клуба. Решението Папазов да вземе този огромен % е на Наско Сираков. Именно голмайстор №1 в историята на Левски е собственик на 51% от акциите.

" Чувствам се тъкмо, както се усещах и преди да имам тези акции. Естествено е, че има огромна отговорност към дейностите на Наско Сираков и огромна отговорност към цялата синя общественост. Когато стартира цялата концепция и битката за акциите не е било самоцел да имам аз акциите. Чисто и просто да се отпуши обстановката и да се търси опция за оцеляването на Левски. Бях прелестно сюрпризиран и метода, по който Наско Сираков го направи. Той предложения мен и фамилията ми в ресторант, в изтънчен ВИП-салон. Неговият жест и метода, по който се случи е извънредно задължаващ. Получи се някакво задоволство от неговата оценка по отношение на мен и моето държание. Притежател на 35% на тези акции не виждам като на персонална полза, а по какъв начин да бъда потребен на Левски и по какъв начин да намерим решение за бъдещето на Левски. Показал съм, че надали има някой, който да е по въодушевен от мен. Моето държание е реванш към Левски. Левски ме е основал и съм признателен на Левски ", сподели Константин Папазов в особено изявление за " Хоризонт ".  Сериозен проблем пред Левски! Дълговете на клуба към Национална агенция за приходите се усилват Как би се разделил с акциите?

" Нито за миг не виждам на тези акции като на лични акции или персонална полза. Ще го дублирам постоянно, с цел да може хората да повярват. Левски не е основан, с цел да оцелява, а да съумява. Как бих се разделил с акциите, които владея? Срещу финанси, които ще влязат в касата на клуба. Цената на акциите е тази, която е на номинал на тази акция. С колкото и % ще се разделя, ще бъде със единодушието на Наско Сираков. Номиналът на тези акции е 30 милиона 699 хиляди е целия пакет. Това е 35% или око 10 милиона и 700 хиляди. Няма да се спекулира, акциите са на номинал. Този, който ще купи акции, ще взе участие в бъдещите бюджети и това ще бъде неговата отговорност към Левски. Силно се надявам, че Левски ще избегне банкрут. Наско Сираков има престиж, аз също. Умеем да предоговаряме, само че Левски има отговорности, които би трябвало да покриваме. Ние пазиме най-голямата марка в България. Няма по какъв начин да се оправим с настоящите отговорности. Футболисти, треньори, хора в клуба направиха компромис със заплатите си. Веднъж като ги понижиха, повторно като чакат да си ги получат търпеливо ", добави Папазов.
 Тити Папазов посети офисите на @@@

Кой би трябвало да е треньор на Левски?

" Този, който дефинира Наско Сираков, той ще е треньор на Левски. По принцип краткотрайните разновидности от време на време стават най-стабилни ", приключи Константин Папазов.
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Арда (Кърджали) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР