Константин Папазов даде дълго интервю за предаването „Игра в центъра“

...
Константин Папазов даде дълго интервю за предаването „Игра в центъра“
Коментари Харесай

Тити Папазов: Водим преговори с две чуждестранни компании, които да помогнат на Левски

Константин Папазов даде дълго изявление за предаването „ Игра в центъра “ с водещ Вальо Грънчаров. Членът на Надзорния съвет на Левски разкри, че сега се водят договаряния с две непознати компании, които да оказват помощ на " сините ". Той посочи, че нещата се случват постепенно. Папазов разкри и други забавни неща към Левски.

" Нещата в Левски не са замрели. Това, което се случва в целия свят се отразява и тук. Левски претърпява тежка година, само че оцеля най-много поради почитателите. Левски съумява да оцелее в най-тежкия интервал на света. Човечеството познава доста огромни драми, само че в този момент в 21 век, това е чумата. Няма по какъв начин това, което тормози целия свят, да не се отрази и тук. Нормално е да сме сериозни като почитатели, само че втората частица на спасението са играчите, които демонстрираха голямо схващане ", съобщи той.

" Все ден сме дружно с Наско Сираков. За мен юридическото прекачване на акциите не ми въздейства. Аз бях болен по време на предходното заседание на акционерите. Документално дали те са на мое име или не, няма значение. Нито за миг не съм се съмнявал в думата на Наско Сираков. Бях на стадиона на мача със Славия, ще бъда отново в неделя. Ако мога да бъда потребен, ще бъда. Той в държанието си по отношение на мен е посочил доста значимо отношение към мен ", добави Папазов.

" Това са клевети, злословия, че съм в неприятни връзки и с Павел Колев. Моите задължения към баскетбола са доста по-сериозни, само че всевъзможни изказвания за неприятни връзки сред нас тримата не дават отговор на истината. Феновете показаха позиция и не бяха съгласни с някои неща. Но мощното в Левски е, че хората имат позиции. Те не могат да бъдат манипулирани. Аз не се дразня на хората, които неистово са ни подкрепяли. Те имат позиция, може да е друга от моята, само че е хубаво, че има позиции ", добави още той.

" Бях в карантина, предстоеше разкриване на шампионата. Ако PalmsBet не ни бяха помогнали със сума... Ние благодарение на двата спонсора успяхме 60-70% от старите отговорности да почистим ", разкри Папазов. " Финансовите параметри дефинират спортно-техническата работа за жалост. Факт е, че Левски е в тежко положение. Прави чест на Наско, че дава цялостен картбланш на Славиша. С парите от Паулиньо бяха привлечени сегашните чужденци. Разделихме се и с Робърта. Според Баждеков, който е доайен, от 2000 година не е имало толкоз невисок бюджет в Левски. Сираков е прекомерно прецизен и не поема опасности към харченето на пари. Ясно е, че Левски е основан да побеждава, да е водач, само че действителната реалност е такава. Рано или късно Левски ще бъде там, където му е мястото ", добави той.

" До огромна степен определящото за резултатите е финансовото положение. Разбира се, някой по-добър треньор може да реализира повече, само че повече е финансовото положение ", сподели още Папазов.

" Има сериозен интерес да влязат две непознати компании, има договаряния. Но нещата стават доста постепенно ", разкри Папазов. " Левски е най-рекламният артикул в страната ", сподели още Папазов.

" В нашата страна доста се спекулира. Нормално е двата гранда да бъдат свързвани с ръководещите. От нещо, което изглеждаше много розово, отидохме в другата прекаленост напоследък. Тази рецесия въздейства е на всяко едно семейство. При първа опция ще продължат абонаментните карти, с членските карти. Хората желаят да видят Наско, да има съпричастност. Не може единствено да се желае от хората. И в случай че отново се наложи, ще го създадат ", добави той.

" Ако има опция да бъдат привлечени 3-4 класни чужденци ще е добре. И да се дават шансове на млади момчета като Марин, Мартин. Но може би почитателите желаят резултати. Сега беше момента за българите. Насиру е футболистът с най-голям контракт, който ние наследяваме. Дано да е потребен за тима ", добави Папазов.

" Спас Русев направи ужасно доста. Той купи карти за 100 000 лв.. В България се продава клюката. Той е доста скъп за Левски. Русев има престиж, контакти. Ние доста разчитаме на него. Отделно, знаете за въпросния дълг, който се почисти. Спас Русев потвърди, че се е разболял от заболяването Левски ", сподели още той.

" Парите от Найджъл Робърта не можем да разтеглив. Със сигурност мога да заявя, че сумата е разграничена на две. Не е доста елементарно и в пандемия да се продава. С Хубчев и екипа му мощно се надявам, че ще се разберем. Нормално е да ги боли след метода, по който се разделихме. Трябва да отбележим и позитивните неща, които те направиха ", добави Папазов.

" На този стадий нямаме индикации някой да желае да си потегля поради неизплатени заплати. Всички са много демократични към клуба и имат отношение ", добави той. " Стараем се, сигурно можем и по-добре. Полагаме всички старания да създадем най-хубавото по отношение на дадената обстановка ", съобщи още той.

" Павел Колев желае да напусне. Той е потребен, само че Наско Сираков изчаква да се откри заместител ", съобщи той. " Има 20-25 треньори в школата. Тя работи добре. Сериозно се обръща внимание на школата, изрично ", добави той. " Феншопът може да бъде един доста сериозен доход. Феновете въпреки всичко би трябвало да получават нещо. Едно е да дадеш 10 лв. ей по този начин, друго е да дадеш 30 лв. за суетшърт, който да го носиш ", добави Папазов. " Вероятно ще има самодейност във връзка със 107-годишната на Левски. Когато Наско изрази тази своя позиция, множеството го подкрепихме, тъй като в случай че всичко в света е добре и е розово, тогава и обособения човек ще е добре и ще може да оказва помощ повече ", повтори още Папазов.

" Като човек, който се занимава със спорта, доста треперихме на този мач, изтръгнахме го. То е въпрос на метод да бъдеш положителен или отрицателен. Радвам се от това, което сподели тимът във Варна, да вземем за пример. Целта е да не загубим идващите мачове, в случай че може да ги спечелим ще е съвършено ", добави той. " Ние пропиляхме доста точки през есента. Левски ще бъде там, където се класира. Естествено, че в случай че не сме в шестицата като седми да се нападна баража за Лига Европа. Отборът до Европа ще има по-добра визия от предходната година ", сподели още той. " Смятам, че Левски има капацитет да бъде 3-4 примерно ", добави той.

" Силно се надявам финансовата непоклатимост да е реалност, с цел да може да се направи по-добра селекция, да бъде по-стабилно. При всички случаи ще имаме по-добри резултати, в случай че играчите знаят, че ще си получават възнагражденията постоянно, месечно. Ние наследихме нещо доста отговорно и тежко ", сподели още той. " Сега сме в положение, в което Левски би трябвало да оцелява. Категорично поддържам треньора Славиша. Аз го одобрявам във всяко едно отношение. Целият треньорски щаб направи доста добър екип ", добави още Папазов.

" Трябва Наско Сираков да стане президент на БФС, с цел да стане БФС синьо ", съобщи шеговито Папазов. " Не, няма Наско упоритости да става президент на БФС ", добави още Папазов.

" Трябва да се има самообладание. Всичко ще се случи. Това, което направиха почитателите, няма метод да не бъде наградено. Левски е основан да побеждава. Името на Апостола не е за оцеляване ", сподели още той. " Имахме концепция за Мач на звездите в Левски. Категорично е в нашите проекти. Но би трябвало да има аудитория ", призна Папазов.

" 20 години да взимам, не мога да изравня това, което съм дал. Какво мога да взема от футбола в този момент ", сподели още Папазов. " Да се надяваме, че в националният тим ще има повече представители на Левски и тимът ни ще е по-силен ", сподели Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР