Константин Маршавелов от пловдивския клуб КА-2 Рейсинг Тийм спечели първата

...
Константин Маршавелов от пловдивския клуб КА-2 Рейсинг Тийм спечели първата
Коментари Харесай

Маршавелов спечели полпозишъна на Серес

Константин Маршавелов от пловдивския клуб " КА-2 Рейсинг Тийм " завоюва първата стартова позиция за утрешното съревнование на писта " Серес ", което е кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. Това е втори следващ полпозишън за спечелилият предварително купата в серия " Макси " пловдивчанин, откакто той бе най-бърз в квалификациите на Писта " Бургас ".

Още в първата подготовка Маршавелов зададе темпото, откакто записа време 1:22.192 минути, което бе с 1.340 секунди по-добро от това на втория. В първата сесия пловдивчанинът направи седем обиколки, след което се наложи да влезне в бързия бокс, заради проблеми с електрониката на автомобила Mitsubishi Lancer Evo X, с който той се състезава.

Втората подготовка бе още по-добра за Маршавелов, който след направени едвам три обиколки на гръцкото трасе усъвършенства фрапантно времето си от първата сесия и закова хронометрите на 1:19.112 минути, с което си подсигурява първата стартова позиция в утрешния пети старт от националния шампионат.

Състезанието на гръцката писта " Серес " ще започва в неделя от 11:00 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР