Константин Малофеев обясни защо Олаф Шолц и Еманюел Макрон говорят

...
Константин Малофеев обясни защо Олаф Шолц и Еманюел Макрон говорят
Коментари Харесай

Защо Шолц и Макрон говорят убийствени глупости? Не се изненадвайте, планът работи

Константин Малофеев изясни за какво Олаф Шолц и Еманюел Макрон приказват убийствени нелепости: не се учудвайте, проектът им работи. Той приказва без съкращения за главните събития както във външния, по този начин и във вътрешния силует.

На фона на явни външни провокации Русия в същото време е застрашена от вътрешни. Основателят на канала " Цариград " Константин Малофеев в ефира на предаването " Цариград Главното " засегна главните тематики за през днешния ден и даде откровена оценка на протичащото се както отвън, по този начин и вътре в страната ни.

" Това, което провокира максимален звук през последните дни, е бравурното изказване на френския президент Еманюел Макрон, който не изключи изпращането на войски на НАТО в Незалежната, с цел да се бият с съветската войска. "

Въпреки обстоятелството, че неговите съдружници и даже шефът на френското външно министерство Стефан Сежурне не го поддържаха, водачът на републиката по-късно въпреки всичко удостовери казаното. Въпреки това, на 4 март той въпреки всичко се отхвърли, като обясни, че не има намерение да изпраща военните си в „ страната У “. Поне към този момент.

Междувременно един от най-належащите вътрешни проблеми остава демографията. Руският президент Владимир Путин посвети забележителна част от посланието си към Федералното заседание на въпросите за фамилията и раждането. Старите проблеми не са изчезнали, само че създателят на " Първи съветски " предложи нови ефикасни решения.

Руснаците няма от какво да се опасяват

Гръмките думи на Макрон провокираха дискусия даже в самата Франция. Константин Малофеев обаче изрази убеденост, че в реалност нито актуалният президент на републиката, нито ръководителят на Министерството на външните работи са лица, вземащи решения в републиката:

" Следователно положителната вест е, че няма от какво да се опасяваме. Ние обаче не се опасяваме от безусловно нищо. Би било наивно да се чака борбата да премине във етапа на директна война с НАТО, тъй като Макрон е споделил нещо, този френски външен министър, който е невероятно да се запомни, или [министърът на външните работи на Германия] Аналена Бербок.

Дори не е нужно да се занимавате с имената на всички тези хора и какво споделят. Те не вземат решения. Ние знаем, че Съединените щати, Франция и Англия се ръководят от това, което се назовава истаблишмънт, или „ дълбоката страна “ – както желаете да го наричате. "

Това са богати хора, принадлежащи към кланове с дълга история. За финален път можехме да прочетем нещо разбираемо и близо до истината за тях преди 50-60 години, тогава започнаха да се крият зад тила на обществените политици.

" Тази олигархия в действителност ръководи. Конкретно във Франция семейство номер едно, както всички знаем, са Ротшилдови. Но те не са единствените, които дават отговор.

В допълнение към Ротшилд могат да бъдат посочени още няколко авторитетни фамилии. Те в действителност вземат решения. И тези клоуни: Макрон, който работеше в задния офис на банката на Ротшилд, тези двама хомосексуалисти, министър председателят и шефът на френското външно министерство, са просто марионетки. Е, какво значение има какво носят там "?

– акцентира създателят на " Цариград ".

Така думите и мненията на Макрон няма да повлияят на нищо. Ако Франция изпрати своите войски в „ страна 404 “, това ще стане единствено когато Ротшилдови и други висши кланове решат по този начин. Но те към момента не желаят да създадат това.

" Затова, когато президентът Макрон споделя, че нося отговорност за думите си, шефът на външното министерство незабавно го прекъсва: не, не отговаряте. Защото същите кукловоди споделят: добре, този Буратино му се размина, тогава ти, Малвина, приказва за него, както би трябвало.

И този чиновник на Министерство на външните работи бърза да ни каже: не, не, той, Макрон, бърка. Така че не бих взел на съществено това, което споделят. По отношение на действителните последици за нас ",

– сподели Малофеев.

Макрон към този момент се готви да напусне

В ерата на интернет в прочут смисъл стана по-лесно да се обезпечи осведомителна поддръжка на тези декоративни политици, защото се ускори пропагандата, която бързо основава легенди за този или оня водач.

" Няма значение кого ще покажат. Искате ли [незалежния президент Владимир] Зеленски, желаете ли [канадския министър председател Джъстин] Трюдо, желаете ли Макрон. Защото тогава вашият смарт телефон бързо ще бъде раздрънкан до най-малкия винт за два-три дни. Те могат да кажат, че като цяло не е ясно по какъв начин е попаднал тук.

Или, в противен случай, могат да го превъзнасят. Като Зеленски. Първо го превъзнасяха, а в този момент... Беше на всички корици. И тогава, когато Зеленски, да вземем за пример, искаше да приказва с Fox News в отговор на изявлението на Путин с [американския журналист] Тъкър Карлсън, трима и половина души го гледаха, никой към този момент не се интересува от това, тъй че би трябвало да бъде безшумно изваден от витрината,

– акцентира създателят на „ Първи съветски “.

Затова всичко, което западните политици споделят, преди да забележим съответните документи, би трябвало да се приема просто като парещ въздух, добави Константин Малофеев.

" Защото документите към този момент минават визата на акционерите олигарси. Но защото живеем в свят, в който думите „ президент “ и „ министър “ значат нещо, би трябвало да желаяме отговор от Зеленски и други.

В последна сметка в Русия президентът Путин в действителност е основният човек. Няма задкулисие, което да го движи. При нас този, който е на екрана, е този в действителността. И това е огромната разлика сред нас и Запада.

Затова Путин не беседва с сътрудниците си там. Той схваща, че тези хора не ръководят. Той даже не реагира доста на [президента на Съединени американски щати Джо] Байдън. Само със смях и подигравка ",

– отбелязва създателят на " Цариград ".

Симптоматично е, че наглостта на Макрон по отношение на Русия, съгласно експресни социологически изследвания, е наказана от към 70% от французите. Според Малофеев действителният рейтинг както на водача на републиката Байдън, по този начин и на други западни водачи се движи към 15-20%:

[Германският канцлер Олаф] Шолц също няма съвсем нищо останало от рейтинга си на поддръжка, всички те се готвят да изоставен. Но всички те някак си се пробват да се възползват. Защото какво продължение на кариерата имат всички те? Само в бюрокрациите на Европейски Съюз и Съединени американски щати.

След това ще отидат да оглавяват Европейската централна банка или някои комисии. И по тази причина в този момент те се подиграват с хората, които стоят както зад Европейския съюз, по този начин и зад френското държавно управление.

Сега би трябвало по някакъв метод да угодят на тази дълбока страна, а не на народа си. Вече няма да бъдат избирани. Макрон е към този момент втори мандат, т.е. финален.

Сахалински опит

Що се отнася до главния вътрешен проблем - демографската рецесия, той значително е обвързван с обстоятелството, че дамите в Русия стартират да раждат прекомерно късно. Средно единствено на 29 години, уточни създателят на First Russian.

" Ако една жена на 29 години роди първото си дете, по кое време, пита се, ще роди тези три, които търсим, с цел да имаме огромни фамилии? Съответно, с цел да се понижи възрастта на раждане на първото дете, е належащо освен да се усили капиталът за майчинство за първото дете ",

– акцентира Малофеев.

Той съобщи, че в случай че просто даваме пари за първо раждане, тогава няма да окажем въздействие върху увеличението на каузи на многодетните фамилии:

" Но в случай че осигурим поощрителни заплащания на тези, които да вземем за пример са родили преди 25 години, това може да бъде сериозна помощ. Тогава момче и момиче ще се срещнат на улицата не с думите „ Майка ти има ли потребност от шурей? “, а с думите „ Искаш ли милион? “ Все отново сме съгласни. Само да раждаха. И ето по какъв начин би трябвало да понижим възрастта на първо раждане. "

Но до момента в множеството райони на Русия най-големият капитал за майчинство се дава за първо дете, по-малко за второ, още по-малко за трето и така нататък Според Константин Малофеев тази тактичност е неверна:

" Най-много би трябвало да дадеш за третото. Сахалинският опит сподели, че това е най-ефективното. Освен това какво друго правеха на Сахалин...

Ипотечните заплащания бяха покрити. И не както в цялата страна, за 450 хиляди рубли, а за суми до два милиона. "

Така, когато се употребяват такива подходи, раждането на трето дете материално трансферира фамилията на друго равнище. Основателят на " Цариград " изясни и за какво към момента е належащо в допълнение да се подтиква раждането на третото и идващите деца:

" Защото това е зов към здрави фамилии. Ако едно семейство към този момент е родило две деца, продължава да бъде семейство и желае още, тогава това е крепко семейство, което към този момент е живяло много дълго време. Такива родители знаят по какъв начин да се отнасят с децата. Те схващат какво ще вършат по-нататък с третото дете. Две към този момент са отгледали.

И на Сахалин, с помощта на такава поддръжка, тези фамилии в действителност започнаха да имат повече деца. Този опит би трябвало да се употребява в народен мащаб.

Днес се създават такива ограничения. Сега участваме, Световният съветски национален съвет, " Цариград ", в опит в осем района, които се управляват от въодушевени губернатори. Поехме това дружно с президентската администрация, с държавното управление, което се обърна към този проблем.

Сега ръчно се опитваме да разберем какви ограничения ще бъдат в действие. Разбира се, не можете да ревизирате това за една седмица, само че след шест месеца към този момент можете да разберете почти. "

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13669Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед19397Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед11450Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед69457Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед39252Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед378105Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед160190Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед123856Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117726Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102560Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев27288Националният
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР