Константин Колцов най-вероятно е скочил от сграда заради депресия Трагедията

...
Константин Колцов най-вероятно е скочил от сграда заради депресия Трагедията
Коментари Харесай

Гаджето на Сабаленка не е загинал от тромб, а се е самоубил

Константин Колцов най-вероятно е скочил от постройка поради меланхолия
Трагедията към международната номер 1 в тениса Арина Сабаленка получи нови елементи. Както е ясно, гаджето й Костантин Колцов бе открит мъртъв по-рано през днешния ден, а първичната версия на медиците бе, че става дума за тромб в кръвта.

Местни медии обаче хвърлиха бомбата, че в действителност хокеистът се е самоубил. Версията им бе доказана от авторитетни осведомителни организации, а съгласно медии в Беларус става дума за скок от постройка.

" Полицейското ръководство на Маями реагира и пое следствието на хипотетичното самоубийство на Константин Колцов (роден на 17 април 1981 г.). Няма съмнения за осъществяването на закононарушение ", изясни детектив от локалното ръководство.

Излизат и нови шокиращи детайлности - Колцов е бил в тежка меланхолия в последните месеци, като най-вероятно по тази причина е протегнал ръка на живота си. Възможно е преди съдбовния скок той да е погълнал гибелен коктейл от лекарства и алкохол, само че информацията не е доказана от полицията.

Той е някогашен професионален играч по хокей на лед, като е играл за Питсбърг Пингуинс в НХЛ, и постоянно поддържаше Сабаленка на шампионатите. Световната номер 2 постоянно се снимаше дружно с Колцов в обществените мрежи. Новината за кончината му бе обявена от съветския хокеен тим Салават Юлаев Уфа, където той е бил помощник-треньор.

Колцов игра за тима на Беларус на Зимните олимпийските игри през 2002 и 2010, а също е бил и треньор на отбора.

Сабаленка, който завоюва втората си купа от Големия шлем на Откритото състезание на Австралия през януари, е в Маями сега, където трябваше да изиграе първия си мач от шампионата по-късно през седмицата, само че присъединяване й при тези условия е под въпрос.

Това е втори драматичен случай за 25-годишната тенисистка от Беларус, чийто татко Сергей, също някогашен играч по хокей на лед, умря през 2019-а на 43-годишна възраст.
 Instagram: Aryna Sabalenka
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР