Константин Фичев, шесто поколение наследник на великия български майстор строител

...
Константин Фичев, шесто поколение наследник на великия български майстор строител
Коментари Харесай

Наследник на Кольо Фичето: Историята, че той е спасил навремето Нотр Дам, е само легенда

Константин Фичев, шесто потомство правоприемник на великия български занаятчия строител Кольо Фичето отхвърли да има исторически данни, че неговия предшественик е избавил парижката катедрала Нотр Дам преди време. Това той съобщи изрично в ефира на Нова телевизия.

" Това е хубава история за преди заспиване ", разяснява той. Фичев обаче съобщи, че в тази легенда има доста същински неща. Например връзката на огромния български строител с Преображенския манастир, откъдето идва преданието, както и другарството му с Мидхат паша, който съгласно легендата го пратил да реши проблем с подпочвени води под катедралата в Париж. " Чувам, че още има хора, които търсят чешмичката, която Кольо Фичето сякаш бил направил ", сподели още Константин Фичев. Той посъветва също да се обърне повече внимание на църквите и останалите здания, които неговия предтеча е построил действително в България. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР