Константин е известен със склонността си да си пийва повечко,

...
Константин е известен със склонността си да си пийва повечко,
Коментари Харесай

Крах в поп-фолка: Константин удари дъното

Константин е прочут със склонността си да си пийва повечко, само че явно стартира да прекалява. Той е на алкохолна вълна непрекъснато, защото стартира още от сутринта.
Константин в никакъв случай не е крил, че обича да разпуска с чашка в ръка. Наскоро обаче, призна нещо, което сигурно ще изуми огромна част от почитателите му.

Оказва се, че той постоянно стартира сутрините си с алкохол, а в какво положение е до вечерта, можем единствено да допускаме.

„ Започвам да пия от 9 часа сутринта. Питат ме: „ Какво е това в тази чаша? “ Казвам им, че е чай, само че е стопроцентово уиски “, разкри Коцето неотдавна пред претъпкана дискотека във връзка 43-ия си рожден ден.

 Резултат с изображение за Константин пие от сутринта

Фолкпевецът отпразнува по впечатляващ метод персоналния си празник преди два дни, написа „ Флагман “, събирайки на едно място най-близките си другари. Алкохолът, несъмнено, е бил в обилие, както и танците, и щурите страсти.

За склонността на Коцето да пие повече се разбра най-много от присъединяване му в „ Биг Брадър “ преди 2 години. Тогава той съвсем не изтрезняваше, което провокира вълна от мнения за него в обществената мрежа.

На брачната половинка му Надежда обаче очевидно порокът му не й пречи, тъй като двамата са дружно към този момент съвсем десетилетие и в никакъв случай не се е чувало да имат някакви по-съществени проблеми.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР