Консорциумът „Си Ен Ес- София Тикетинг Систем е класиран на

...
Консорциумът „Си Ен Ес- София Тикетинг Систем е класиран на
Коментари Харесай

Избрана е фирмата, която ще прави новата тикет система в градския транспорт на София

Консорциумът „ Си Ен Ес- София Тикетинг Систем " е класиран преди всичко и е определен за реализатор на публичната поръчка за създаване на билет системата за публичния превоз в София, която завърши на 20 юли 2018 година, оповестяват от Центъра за градска подвижност.

Консорциумът е получил 100 точки по изброените в поръчката индикатори и е оповестил най-ниската цена за осъществяване – 73 248 150 лв. без Данък добавена стойност.

Консорциумът сплотява фирмите " Компютърнет Сървисиз " ООД и „ Асис Електроник Ве Билишим Системлери " Аноним Ширкети " и „ Тикси " АД. Подизпълнител е „ Макстел " ООД. Съгласно изискванията на публичната поръчка консорциумът би трябвало да построи новата билет система в границите на 24 месеца като се планува въвеждане в употреба на повече от 15 000 устройства, на над 1 350 изцяло оборудвани транспортни средства от 4 вида превоз, монтаж на съоръжение в 11 депа, 52 метростанции, над 80 търговски обекта, интеграция на съществуващите системи, образованието на 3 000 чиновници на ЦГМ и транспортните оператори. Тук влиза и Центърът за видеонаблюдение.

Тикет системата ще донесе повече улеснения за пасажерите, защото ще може да се употребява 1 превозен документ за другите типове превоз. Този документ ще може да се зарежда и от всички типове мобилни устройства. Това ще постави завършек на опашките. Ще се инсталират камери във всички транспортни средства, което ще увеличи сигурността, както и битката с гратиса ще е по-ефективна. Чрез системата в действително време ще се знае натоварването на линиите и ще се взимат бързи решения, с цел да няма препълнени рейсове, тролейбуси или трамваи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР