Консерватизмът днес се превръща в мода заради провала на неолиберализма

...
Консерватизмът днес се превръща в мода заради провала на неолиберализма
Коментари Харесай

Борислав Цеков в студиото на Бареков и Байрактаров: Консерватизмът днес се превръща в мода

Консерватизмът през днешния ден се трансформира в мода поради неуспеха на неолиберализма и неговата симбиоза в Съединени американски щати с т.н неоконсерватори, които изродиха обичайния консерватизъм в една идеология на тоталната доминация на глобализма. Това съобщи правният консултант на президента и началник на "Институт за съвременни политики " Борислав Цеков в студиото на Бареков и Байрактаров по време на третия епизод на предаването, което се излъчва всяка онлайн от 09:00 до 10:30 часа по телевизия Евроком.

На въпрос на водещия Николай Бареков кои са либералите у нас, Цеков съобщи, че това са партии на статуквото, които сега се пробват да рамкират всяка самодейност, отвън тях, като популизъм.

По време на диалога с юриста по тематиката за консерватизма в предаването бяха излъчени извънредни изявленията и фрагменти от визитата на елита на консерваторите в България във връзка годишната среща на ЕКР, на която Николай Бареков беше съдомакин.

Николай Бареков е бъдещето на консерватизма в България и Европа. Около това изказване се сплотиха съпредседателят и зам.-председателят на ЕКР Саид Камала и Джефри Ван Орден.

Вярвам в концепцията на господин Бареков, че консервативните хрумвания могат да бъдат обединени на идващите европейски избори в България, изрично съобщи зам.-председателят на ЕКР Джефри ван Орден пред камерата на Евроком и предвижда, че дясноцентриските партии ще имат огромен триумф на идния избор.

Убеден съм, че ролята на „ Презареди България - ББЦ” в одобряването на консерватизма във вашата страна е извънредно значима, изключително под управлението на Николай Бареков, сподели в умозаключение английският политик.

Всички знаят, че Бареков е човек, който се изрича доста ясно и на доста високо равнище постоянно, когато има вяра в това, за което се бори, означи съпредседателят на ЕКР Саид Камал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР