Консервативна група за застъпничество нае камион с билборд с надпис

...
Консервативна група за застъпничество нае камион с билборд с надпис
Коментари Харесай

Камион с билборд с надпис „Денят на Клодин Гей е подвижен“ паркира пред имението на бившия шеф на Харвард

Консервативна група за покровителство нае камион с билборд с надпис „ Денят на Клодин Гей е с пренасяне “ да паркира пред имението, притежавано от учебното заведение на обсадения админ на вторник.

Организацията Accuracy in Media също разположи U-Haul транспортно средство пред историческата къща Loeb House от 1877 година, с цел да разгласи напускането на Гей, откакто тя подаде оставка при президента на колежа във вторник.

Под непрестанен напън, тя се съгласи да се отдръпна на фона на двойни обвинявания в антисемитизъм и плагиатство в университетските си писания.

„ Трябваше да се върнем в кампуса за финален път, с цел да се сбогуваме с водещия антисемит на @Harvard “, туитира групата дружно със фотография на двете транспортни средства. „ Дори й донесохме камион за придвижване! “

Свалянето от власт на гей произтича от лъкатушен спор в университета по отношение на спора Израел-Палестина, като поддръжниците на еврейската страна упрекват студенти и преподаватели в антисемитизъм след смъртонос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР