Конкурсът Quarry Life Award се провежда за пети път и

...
Коментари Харесай

Quarry Life Award - зеленият конкурс за увеличаване на биоразнообразието

Конкурсът Quarry Life Award се организира за пети път и е проведен от " ХайделбергЦимент Груп " - притежател на " Девня Цимент " и " Вулкан Цимент " в България. За първи път тимове от България ще могат да вземат присъединяване в конкуренцията, като ограничавания във възрастта на участниците няма. Идеята е да се основат планове за повишение на осведомеността за цената на биоразнообразието в кариерите и шерване на положителни практики.

Общият награден фонд за международния кръг е 30 000 евро, които ще бъдат връчени през 2022 година, а спечелилите в българския кръг ще получат 5000 лв. и опция да се състезават със международните си съперници.

" Девня Цимент " кани всички зелени запалянковци да вземат присъединяване в това неповторимо съревнование, като предложат нови и новаторски планове въз основа на биологичното многообразие в нашите кариери, натурален хабитат на редица птици, животни и инсекти. Кандидатите са поканени да разработят концепция за план в една от участващите кариери и да показа предложение за план до 18 ноември 2021 година на уеб страницата на състезанието или на имейл

До 16 декември 2021 година журито на премията Quarry Life от всеки народен конкурс ще избере най-много шест плана, които могат да вземат участие в състезанието. След това състезателите ще бъдат поканени да осъществят своите хрумвания за планове по време на изследователския интервал от януари до септември 2022 година Всички определени планове ще се състезават по едно и също време на национално и интернационално равнище.

Проектите би трябвало да са в една от следните две категории: " Проучвания " и " Обществена ". Екипът на " Девня Цимент " АД е разполагаем на всички искащи да отговори самостоятелно на техните въпроси и да показа регламента в елементи в границите на онлайн презентация.

Всички детайлности можете да намерите на уеб страницата на състезанието -, или на уеб страницата на компанията -, както и да задавате своите въпроси на
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР