Конкурсът Наградите на БАИТ за 2022 г. приема кандидатури до

...
Коментари Харесай

Остава седмица за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2022 г.


Конкурсът Наградите на БАИТ за 2022 година приема кандидатури до 11 януари, включително
(снимка: БАИТ)

Близо 30 са в обособените категории на състезанието „ Наградите на БАИТ ” 2022 г, оповестиха уредниците. Засилена конкуренция се следи при плановете в категориите Образователна премия, Младежка премия и Успешен български ИКТ продукт/услуга.

В същото време към този момент е регистриран и първият участник в категория Публична администрация, където планове могат да подават държавни институции, регионални администрации и общини.

Напомняме, че кандидатури се одобряват до 24.00 ч. на 11 януари , като попълването на актуализирания формуляр за кандидатстване спомага за синтезирана и ясно структурирана кандидатура. е безвъзмездна.

В състезанието могат да вземат участие:

Подробните условия за присъединяване са оповестени.

Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в състезанието ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining стратегия , който включва 8 семинара с фокус върху съответна тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks Live Training Platform. За спечелилите са планувани и 4 продукта „ Сиела Норма ” и 4 ваучера , за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

По традиция акцията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България. Победителите в състезанието ще бъдат оповестени на публична гала на 23 февруари.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР