Конкурсът Наградите на БАИТ е отворен за участие до 11

...
Конкурсът Наградите на БАИТ е отворен за участие до 11
Коментари Харесай

Остава месец за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2020


Конкурсът „ Наградите на БАИТ ” е отворен за присъединяване до 11 януари 2021 година
(снимка: БАИТ)

Остават 4 седмици до крайния период за регистрация за състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2020 година Участието в състезанието е безвъзмездна, оповестиха от асоциацията на ИТ компаниите.

До момента са подадени кандидатури в шест от категориите на състезанието – Образователна премия, Младежка премия, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга.

ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 година Все още се чака първия претендент за категорията Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система.

По традиция най-оспорвана е конкуренцията в категорията Образователна премия, където има най-вече подадени кандидатури към този момент. За премия там се състезават Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи, планът „ Академия за нововъведения ” и Фондация на бизнеса за образованието.
още по тематиката
Отличените в състезанието ще получат MultiTraining Gold карти за образования в основите на Agile практиките, обезпечени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии ще обезпечи на наградените електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2021 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР