Конкурсът Евровизия 2021 ще бъде през май в Ротердам със

...
Конкурсът Евровизия 2021 ще бъде през май в Ротердам със
Коментари Харесай

Евровизия 2021 ще се състои през май догодина със същата темата Открий се

Конкурсът " Евровизия 2021 " ще бъде през май в Ротердам със същата тематика " Открий се ", определена за тазгодишното издание, което беше анулирано поради пандемията от Covid-19.

Полуфиналите ще са на 18 май и на 20 май, а финалът - на 22 май 2021 година

Тази година музикалната надпревра трябваше да се състои от 12 до 16 май в зала " Ахой " в Ротердам. На 18 март Европейският съюз за радио и телевизия реши 65-ото издание на състезанието да бъде анулирано поради пандемията от новия ковид.

Нидерландия ще е хазаин на идващото издание, откакто Дънкан Лорънс завоюва състезанието през 2019 година с песента " Arcade ". 41 страни ще бъдат показани на " Евровизия " в Ротердам догодинал

Поне 19 от тях ще изпратят изпълнителите, определени за тазгодишния фестивал. Те обаче би трябвало да приготвят нова ария.

На " Евровизия " през 2019 година България трябваше да бъде показана от Виктория Георгиева.

Какъв ще е форматът, към този момент не е известно поради провокираните от ковид ограничавания по света. Европейският съюз за радио и телевизия заяви, че работи върху четири разновидността - от относително естествен сюжет до формат, при който Нидерландия е под обсада. В подобен случай ще има осъществявания без аудитория в зала " Ахой " в Ротердам. Организаторите се надяват да има понижен брой фенове при съблюдаване на физическо разграничаване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР