Конкурс за най-вкусна рибена чорба ще има в Бургас. Той

...
Конкурс за най-вкусна рибена чорба ще има в Бургас. Той
Коментари Харесай

В Бургас ще има конкурс за най-вкусна рибена чорба

Конкурс за най-вкусна рибена супа ще има в Бургас. Той е част от програмата на тридневния Фестивал на рибата и виното, който ще стартира в града на 11 септември. Това оповестиха от пресслужбата на община Бургас.

В състезанието могат да се включат и заведения от града, чиито готвачи знаят една от най-добре защитаваните секрети за рибена супа по Черноморието ни.

За задачата всички искащи би трябвало да сготвят и донесат специалитета на 13 септември, в 12.00 ч., на Фестивала на рибата и виното. Чорбата би трябвало да бъде сготвена в същия ден, нужни са четири порции.

Журито ще оцени вкусовите качества, съставките и цялостното усещане от рецептата и чорбата.

Гласуването ще бъде безусловно независимо, осъществено посредством така наречен кьорав тест, декларират от общината.

Публиката също ще може да гласоподава за най-хубава рибена супа, посредством представителна извадка от гости на фестивала.

Освен пресни морски деликатеси, приготвени непосредствено пред посетителите, селектирани мазета от цялата страна ще показват най-хубавите си виновност, допълнени със препоръки какво пиво с каква храна би трябвало да съчетаваме.

И в трите дни във фестивалната зона ще има занимания за дребни и огромни, надпревари, танци, фокуси, куклен спектакъл, лятно кино и доста изненади.

Фестивалната зона ще бъде ситуирана в парка " Приморски ", до Експоцентър " Флора ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР