Конкурс за идейна концепция, работен план и реализация на рисунка

...
Конкурс за идейна концепция, работен план и реализация на рисунка
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за рисунка върху асфалт в центъра на Варна

Конкурс за идейна идея, работен проект и реализация на рисунка върху асфалт провеждат Община Варна, в партньорство със съдружие VarnaSpaces/ Пространствата на Варна. Изпълнението е част от план „ Reconnect тhe сity “, оповестиха от дирекция „ Култура и духовно развиване “ към Община Варна.

Конкурсът е предопределен за художници с опит в уличното изкуствои се реализира на два стадия - идейна идея и работен проект, последван от реализация на рисунката на асфалт. Цялата изискуема информация и образни материали към първия стадий би трябвало да бъдат изпратени на имейл адрес: [email protected] в период до 10 март.

Заданието за конкурс и документите за кандидатстване - декларация за присъединяване, ортофото-подложка и темплейт - образец за предаване на идейната идея, могат да бъдат изтеглени от.

Проектът, класиран преди всичко, ще получи парична премия от 1000 лева и ще бъде осъществен на съответните местоположения против хонорар от 5000 лева Всяко от предложенията, класирани на второ и трето място, ще получи парична премия в размер на 500 лева Проектът следва да бъде реализиранпрез месец юни тази година. Основната концепция е чрез изкуство върху асфалт да се сътвори привлекателно и безвредно публично пространство в сърцето на град Варна – градинката до Търговската гимназия " Георги Раковски ".

Въпроси по отношение на състезанието могат да се изпращат на имейл адрес:[email protected].
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР