Конкурс по краснопис за ученици от 1. До 4. клас

...
Конкурс по краснопис за ученици от 1. До 4. клас
Коментари Харесай

Ако детето пише красиво, запишете го в конкурс в Димитровгра...

Конкурс по калиграфия за възпитаници от 1. До 4. клас разгласи Градската библиотека в Димитровград във връзка 24 май. Целта е да се насърчи четенето и грамотността на децата.

Учениците ще работят независимо върху посочен текст – стихотворението „ Букви” на Цветан Ангелов.

Текста би трябвало да бъде преписан с ръкописни букви при съблюдаване на изучените правила за калиграфия, правопис и пунктуация. Не се позволява потребление на коректор, заличаване и зачеркване на букви, думи или препинателни знаци.

Конкурсните работи се предават до 18:00 часа на 17 май 2021 година в Детския отдел на Градска библиотека „ Пеньо Пенев”. Комисия ще извърши обзор, оценяване и класиране. Предметни награди се плануват за първите три места в съответните категории, а за всички останали участници – грамоти.

Резултатите ще бъдат оповестени на 21 май 2021 година, а награждаването на спечелилите ще се състои на 25 май 2021 година в Лятната читалня на Библиотеката.

Конкурсните работи на класираните възпитаници ще бъдат оповестени на осведомителните канали на библиотеката: формалната интернет страница http://biblioteka.dimitrovgrad.bg/, Facebook страниците на Градска библиотека „ Пеньо Пенев - Димитровград” и на Детския ни отдел; на нашите профили в Instagram -https://www.instagram.com/bibliotekadimitrovgrad/ и в Twitter -https://twitter.com/home?lang=bg ; както и в YouTube канала ни - https://www.youtube.com/channel/UCzMJWafYJGozn2bZirzZ9Vw.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР