Конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков в серия Туринг

...
Конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков в серия Туринг
Коментари Харесай

Конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков на Писта Бургас

Конкуренция от 12 водачи чака Иван Влъчков в серия Туринг на Писта Бургас, първи кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Влъчков, който тази година ще се състезава за екипа на Дамасцена Алба, е първенец в класа със своята Хонда Сивик за последните 2 години и ще се бори за 3-а поредна корона.

Тази година обаче няма да му е по никакъв начин елементарно, като измежду съперниците ще са ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик, Станислав Паришков с новия си Опел Астра, Давид Будев с Хонда Сивик и Димитър Кондев с Опел Астра.

През 2017 година Влъчков надпреварата в Бургас, като по този метод си обезпечи купата в класа кръг преди края на сезона. Сега ще се стреми към нов триумф при още по-силни противници.

"Готови сме за надпреварата. Надяваме се на положително показване. Ще дадем всичко от себе си за добър старт на сезона. Пожелаваме си шанс. Ще се радваме на всички, които ще дойдат на пистата. Освен това работим за усилване на конкуренцията в класа, като приготвяме още един автомобил за предстоящ водач на Затворен маршрут в Туринг за екипа на Влъчков Рейсинг Тийм ", разяснява Влъчков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР