Конкуренция на Динко от Ямбол стават Християн и Светлана Гущерови.Светската

...
Конкуренция на Динко от Ямбол стават Християн и Светлана Гущерови.Светската
Коментари Харесай

Християн и Светлана Гущерови с нов бизнес - slava.bg

Конкуренция на Динко от Ямбол стават Християн и Светлана Гущерови.

Светската двойка започва нов бизнес обвързван с отдаване чартърен на автокранове и самосвали. Гущерови ще придвижват и разтоварват товари с камиони с тегло до 13 тона. Със същото се изхранва и някогашният брат Динко Вълев. Светлана и Християн основават компания „ СХГ Fashion Group “. Първите букви са от буквите на двойката.

Фирмата е напълно фамилна в нея не попадат други лица с изключение на младото семейство Гущерови. Звездната двойка са съдружници в нея, а половинката на плеймейтката има 51 %. Капиталът е 100 лева, сподели инспекция на „ България Днес “ в Търговския указател.

Част от другите бизнеси на Гущеров му носят хиляди левове облага, на инат на слуховете, че Християн е банкрутирал. Той закупува редици чисто нови камиони, самосвали и бусове. Вложенията на предприемача са на стойност хиляди левове. Гущерови наемат водачи, които да обикалят из цялата страна, както и още няколко служащи в новата компания.

Идеята на звездната двойка да се захване с новия план идва около карантината. Християн има огромен бизнес усет и взема решение, че е точният миг за сходно начинание. Той деликатно изследва пазара и схваща, че точно с транспорти сега се вадят яки пачки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР