Конкретна визия колко голяма трябва да бъде партийната субсидия най-после

...
Конкретна визия колко голяма трябва да бъде партийната субсидия най-после
Коментари Харесай

Цонев най-после каза като глас на ДПС колко трябва да е партийната субсидия

Конкретна визия какъв брой огромна би трябвало да бъде партийната дотация най-сетне се появи в изявление на познато лице. Става въпрос за Йордан Цонев от Движение за права и свободи.
В предаването на Българска национална телевизия " Референдум " той съобщи, че не може дотацията да е по-малко от 10 лв. на автентичен глас.
Цонев направи и историческа информация по какъв начин се е движел размерът на дотацията - през 2001 година е въведена дотация от 1 лев. През 2004 година тя става 1% от минималната работна заплата, или 1,50 лв. почти. Цонев сподели още, че до 2006 година, когато дотацията става 6 лв., партиите са се издържали от частно финансиране.
Тома Биков от ГЕРБ пък изясни предлагането за 1 лев дотация с тезата, че на партията на Борисов ѝ омръзнало все да бъде неприятният воин. А Румен Гечев от Българска социалистическа партия, министър на икономическото развиване в кабинета на Жан Виденов и сегашен народен представител, акцентира, че в предлагането няма никакви финансови планове. Но Гечев и Столетницата били съгласни да се вършат разбори и при нужда да се понижава дотацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР