КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Зак Робинсън прекара десетилетия в

...
КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Зак Робинсън прекара десетилетия в
Коментари Харесай

Стотици предполагаеми нападения от служители на затвора за младежи. Години по-късно повечето заподозрени не са изправени пред никакви обвинения

КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Зак Робинсън прекара десетилетия в опити да се пребори с кошмари за това, че е бил изнасилен като дете в центъра за задържане на младежи в Ню Хемпшир. Той умря предишния месец, към момента чакайки отговорност за хипотетичните си насилници.

„ Знам, че в никакъв случай няма да не помни какво се случи “, сподели той при започване на 2021 година „ Но просто да знам, че го има и да го получа облекчението да го смъква от плещите си, уповавам се, че ще ограничи количеството, което го претърпявам още веднъж. сред 1960 и 2019 година

Но единствено 11 мъже са били задържани, нито един през последните 2 години и половина, макар следствието на щатската полицейска група, траяло повече от четири години.

Властите показват отминалостта като една от аргументите за неналичието на нови арести. И въпреки всичко стотици случаи остават подобаващи за вероятно правосъдно гонене, съгласно разбор на Асошиейтед прес за 1100 правосъдни каузи.

Докато отминалостта в Ню Хемпшир за по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР