КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Федералната комисия по комуникациите наложи

...
КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Федералната комисия по комуникациите наложи
Коментари Харесай

Политическият консултант, който стои зад фалшивите автоматични обаждания на Байдън, е изправен пред глоба от 6 милиона долара, криминални обвинения

КОНКОРД, Ню Хейчбек (АП) — Федералната комисия по връзките наложи санкция от 6 милиона $ против политическия съветник, изпратил генерирани от изкуствен интелект автоматизирани позвънявания, имитиращи тези на президента Джо Байдън глас към гласоподавателите преди първичните президентски избори в Ню Хемпшир.

Стив Крамър, който също е изправен пред две дузини престъпни обвинявания в Ню Хемпшир, призна, че е провел посланието, изпратено до хиляди гласоподаватели. Той не отговори неотложно на искане за коментар в четвъртък, само че преди този момент сподели, че се пробва да изпрати сигнал за пробуждане по отношение на заплахите от изкуствения разсъдък.

FCC също наложи санкция от $2 милиона против Lingo Telecom, който е упрекнат в предаването на позвъняването. Говорител на компанията не отговори незабавно на позвъняването за коментар в четвъртък.

Председателят на FCC Джесика Розенуорсел сподели, че регулаторите са се заели да оказват помощ на страните да преследват причинителите. В изказване тя назова автомати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР