Конгресменът Ерик Бърлисън заяви, че НЛО-тата може да са ангели

...
Конгресменът Ерик Бърлисън заяви, че НЛО-тата може да са ангели
Коментари Харесай

Конгресмен: НЛО-тата може да са ангели от друго измерение

Конгресменът Ерик Бърлисън съобщи, че НЛО-тата може да са " ангели от друго измерение ". Той направи коментара си в подкаст, малко след конфиденциален държавен брифинг по отношение на неидентифицираните обекти.

" Може да не дават отговор навръх библейския роман, само че когато употребявам термина " ангели ", за мен това е синоним на създание от друго измерение. Може би това е методът, по който се разказват пратениците на Бог ", споделя той. 

" Няма нищо казано, което да е трансформирало мирогледа ми ", споделя той пред Kansas City Star. " Вярвам в истинността на изказванията на хората, които свидетелстваха в общественото чуване. Като се има поради това, аз имам вяра, че това, което считат, че са споделили, е правилно. "

Бърлисън от дълго време приканва за контрол върху отчетите, в които се твърди, че държавното управление на Съединени американски щати е заговорничело да не изтичат пикантни открития на НЛО в обществеността.

Освен спекулациите за древен същества, Бърлисън повтори по време на последното си присъединяване в подкаст, че показанията на Дейвид Груш допускат, че държавното управление укрива информация за НЛО.

Любопитно, само че НЛО-общността в Съединени американски щати реагира относително негативно на мненията на конгресмена. Според тях той вкарва дебата в неверна посока, като също така думите му преследвали религиозни и политически цели.

Преди към 2 седмици конгресът на Съединени американски щати провежда конфиденциален брифинг по отношение на " неидентифицирани аномални феномени " или UAP. С този термин Вашингтон стартира да назовава НЛО-тата. Секретният брифинг беше отговор на общите старания на демократи и републиканци да накарат военните и разузнаването да разкрият повече информация за НЛО.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР