Конгресите на ГЕРБ приличат на място, където излиза един лечител

...
Конгресите на ГЕРБ приличат на място, където излиза един лечител
Коментари Харесай

Цитат на деня: На конгресите на ГЕРБ излиза един гуру и казва, че слепите ще прогледнат

" Конгресите на ГЕРБ наподобяват на място, където излиза един врач или гуру и споделя, че слепите ще погледнат, куците ще проходят ".

Така зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева разяснява пред Би Ти Ви думите на вицепремиера Томислав Дончев от по-рано през днешния ден, че конгресът на Българска социалистическа партия му наподобява на група за взаимопомощ, където се събират хора с идентични проблеми и се откъсват от действителността.

Според Златева с реакцията си след конгреса на Българска социалистическа партия ГЕРБ е утвърдила социалистическата партия като опция. По-рано през днешния ден финансовият министър Владислав Горанов разгласи, че Българска социалистическа партия е опция на ГЕРБ, само че неприятна опция.

По думите на зам.-председателя на Българска социалистическа партия в ГЕРБ са леко изнервени и обезпокоени след 49-ия конгрес на левицата. На 26 ноември следва конгрес на ГЕРБ, за който Цветан Цветанов разгласи през днешния ден, че ще бъде призната декларация, че ГЕРБ в никакъв случай няма да влиза в ръководство с Българска социалистическа партия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР