Конгресът на партията, според социалистите днес , ще даде нов

...
Конгресът на партията, според социалистите днес , ще даде нов
Коментари Харесай

50-ти конгрес на БСП. Ще бъде ли сменена Корнелия Нинова? 

Конгресът на партията, съгласно социалистите през днешния ден, ще даде нов небосвод за левицата.

От всичките над 950 делегати на 50-ия Конгрес, промени е направила Видинската партийна организация, където цялото управление напусна партията преди предходните парламентарни избори и напълно естествено конференцията на видинските социалисти е избрала нови делегати на тяхно място, които да ги съставляват на Конгреса.

Това декларират от управлението на Българска социалистическа партия в отговор на заявките на Кирил Добрев, че в границите на 2-3 седмици са отстранени към 70 делегати от конгреса.


Като на кино: Въоръжени тинейджъри пробваха да ограбят баба в дома й. Тя ги погна с пръчка и ги прогони
От Българска социалистическа партия прецизират, че това са погрешни изказвания и спекулации по отношение на състава на Конгреса на Българска социалистическа партия, както са погрешни и изказванията за промяна на делегати от управлението на партията.

„ Ръководството на партията не може да сменя делегати. Това могат да вършат единствено и само общинските и районни конференции на локалните структури при съблюдаване на Устава “, декларират от Българска социалистическа партия, представени от БГНЕС.

Промени са създали конференциите на пловдивските социалисти, където преди близо година стартира цялостен цикъл доклади и избори в шестте региона на града.


Хоби, наслаждение и специалност в едно: Човекът тото, който работи непрекъснато (ВИДЕО)
При цялостен цикъл доклади и избори се избират напълно нови органи, включително и нови делегати на Конгреса, което могат да създадат само и единствено локалните организации.

Избрани са и нови делегати още веднъж от локалните структури в единични случаи, като са регистрирани плануваните от Устава овакантяване на партията, трайна неспособност или гибел.

Има едно делегатско място, което ще остане празно, защото титулярът е изключен от партията.
В умозаключение – от над 950 делегати на Конгреса, измененията, направени от локалните структури в състава му, са по-малко от 5% и всички те са направени в сходство с Устава на Българска социалистическа партия.


Защо от ден на ден зрели дами се срещат с много по-млади мъже?
Лъжите и спекулациите целят дискредитиране на Конгреса, което ние няма да допуснем, споделят още от Българска социалистическа партия.

Въпреки че в дневния ред няма точка за промяна на водача Корнелия Нинова, чака се тематиката да бъде сложена от доста от делегатите на висшия партиен конгрес, които в последните месеци упорстват за оставка.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР