Конфликтните личности са най-неприятните събеседници на света. Те не само

...
Конфликтните личности са най-неприятните събеседници на света. Те не само
Коментари Харесай

3 железни фрази, с които ще затворите устата на недоброжелателя

Конфликтните персони са най-неприятните събеседници на света. Те освен мислят, че са по-добри от вас, само че и в никакъв случай няма да пропуснат възможността да го показват. Хапливите им намеци целят да провокират словесни сблъсъци, да срутват самооценки и да скапват настроението на своите жертви без период на валидност.

Тази публикация е за всички хора със мощен темперамент, които нямат желание да разрешат да бъдат подценявани и унижавани . Представяме ви 3 къси изречения, с които незабавно ще пандизите устата на своите недоброжелатели и даже ще съумеете да избегнете нежелателен спор.
 5-те изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате след разлъка  5-те изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате след разлъка  5-те изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате след разлъка  5-те изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате след разлъка
" Защо ми казваш всичко това? "

Този въпрос предизвика недоброжелателят да се аргументира за какво се пробва да генерализира, обиди или етикира като клише събеседника си. Има огромна възможност да осъзнае, че е споделил нещо несвоевременно и безвкусно и даже да поправя държанието си. 

" Това прозвуча надменно, сигурен съм, че имаш друго поради. "

Тази фраза ще проработи по две аргументи. От една страна, ще покажете на индивида насреща, че сте доброжелателни към тях и не желаете да абсорбирате отрицателна сила. Освен това ще му дадете опция да поправи грешката си, като по едно и също време с това му показвате по внимателен метод, че няма да позволите неуважително държание. 

" Не искам да повеждам този диалог. "

Недоброжелателят с арогантна лекост би почнал противен за вас диалог, но вие сте овластени да го приключите по същия арогантен метод. Оръжието на токсичните хора е точно говоренето, по тази причина се погрижете то да спре допустимо най-скоро. 
 4 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  4 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  4 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  4 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР