Конфликтът в Украйна далеч не е приключил и ожесточеното противопоставяне

...
Конфликтът в Украйна далеч не е приключил и ожесточеното противопоставяне
Коментари Харесай

Британските въоръжени сили: Краят на войната е далеч. Предстои много тежка конфронтация

Конфликтът в Украйна надалеч не е завършил и яростното опълчване сред страните ще продължи. С такава прогноза в оповестено в събота изявление за вестник The Times се изрече началникът на щаба на защитата на английските въоръжени сили адмирал Тони Радакин. „ Тепърва следва извънредно тежка борба, която ще продължи още известно време “, сподели Радакин, отговаряйки на въпрос по какъв начин може да се развие обстановката на фронта, откакто напоследък редица градове в Харковска област минаха под контрола на Киев дни, съобщи Факти.

В същото време той назова триумфите на въоръжените сили на Украйна " извънредно значими ", защото те покачват морала на украинската страна. Изданието показва, че нито Радакин, нито други публични лица в Обединеното кралство дават отговор на въпроси за ролята на Лондон и неговите сътрудници в планирането на украинската контраатака.

Миналата седмица Радакин, дружно с ръководителя на Министерството на защитата на Кралството Бен Уолъс, взе участие в среща на Контактната група за защитата на Украйна, която се организира в авиобазата Рамщайн в Германия. Основната обсъждана тематика беше планирането на по-нататъшна военна помощ за Киев. Според Радакин западните страни " укрепват политическите, дипломатическите, икономическите и военните връзки ", с цел да " подсигуряват провалянето " на Руската федерация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР