Конфликтът в Газа е като скачен съд с този в

...
Конфликтът в Газа е като скачен съд с този в
Коментари Харесай

Боян Чуков със зловеща прогноза: Конфликтът в Газа е като скачен съд с този в Украйна, предстои далеч по-мащабен конфликт!

Конфликтът в Газа е като свързан съд с този в Украйна, следва надалеч по-мащабен спор! Така предсказва злокобно интернационалният анализатор Боян Чуков, разяснявайки убийството на водача на „ Хамас “ Исмаил Кания през вчерашния ден.

SafeNews разгласява коментара му в Телеграм канала „ Матрицата от вътрешната страна “ без редакторска интервенция:

Израел умъртви Исмаил Хания, началник на ХАМАС в Техеран. Сега Иран размахва юмруци. Израел умъртви Фуад Шукри, пълководец на Хизбула в Ливан. Отново се размахват юмруци в посока на Израел. Нанесени са гръмки плесници на новото управление на Иран. Ако не последват съответни отговори Техеран ще загуби лице пред мюсюлманския свят. Само с гневни заявления ще бъде поощрен Израел да продължи в същия дух. Конфликтът в Газа е като свързан съд с този в Украйна. Това допуска готовност на двете противоборстващи страни. Ясно е, че всички се готвят за надалеч по-мащабен спор. Дали ще избухне в този момент или по-късно е въпрос на стратегическо обмисляне. А не на прочувствената реакция на полевите играчи.

Снимка: Телеграм

Иран готви възмездие за убития водач, заяви по-рано SafeNews.

„ Кръвта на Хания няма да отиде на вятъра “. Това съобщи представителят на външното министерство на Иран Насер Канани след убийството на водача на „ Хамас “ в Техеран, съобщи иранската държавна организация ИРНА.

Мариян Маринов: Има изясненост за гърмежа в Елин Пелин 31.07.24 10:11 Боян Чуков със злокобна прогноза: Конфликтът в Газа е като свързан съд с този в Украйна, следва надалеч по-мащабен спор! 31.07.24 10:06 Съединени американски щати ще бъдат дейни в договарянията сред София и Скопие, откакто България има устойчиво държавно управление 31.07.24 10:01 Пожарът в планина Славянка до българската граница се разгръща 31.07.24 09:56 България ще бъде център на международното културно завещание през 2025 година 31.07.24 09:48

„ Заветът на Хания ще ускори дълбоката и неразрушима връзка на Иран, Палестина и съпротивата “, сподели Канани.

SafeNews припомня, че политическият лидер на Хамас Исмаил Хания беше погубен в Техеран – столицата на Иран – разгласи палестинското ислямистко придвижване, цитирайки „ подла ционистка офанзива „.

„ Братът, водачът, муджахидинът Исмаил Хания, ръководителят на придвижването, почина при ционистки удар по щаба му в Техеран, откакто взе участие в инаугурацията на новия (ирански) президент “, се споделя в изказване на придвижването.

SafeNews напомня още, че Исмаил Хания е министър-председател на Палестинската автономност. За да обезпечи държавно управление на единството сред Хамас и „ Фатах “, през 2007 година подава оставка.

Той се причислява към Хамас през 1987 година, когато групировката е учредена при експлоадирането на първата палестинска интифада или въстание против израелската окупация, траяло до 1993 година

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР