Конфликтът в Черно море е конфликт, който здравият разум не

...
Конфликтът в Черно море е конфликт, който здравият разум не
Коментари Харесай

Борисов иска туристи и газопроводи, а не бойни кораби, в Черно море

Конфликтът в Черно море е спор, който здравият разсъдък не би трябвало да позволява. По-лошо от това не можеше да създадат за Черно море, разяснява пред медиите в Народното събрание министър председателят Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Черно море би трябвало да бъде място за туризъм, за газопроводи, не за кораби. Към момента няма военни кораби в Черно море, сподели още Бойко Борисов във връзка случая в Керченския пролив и информацията на CNN, че Съединени американски щати възнамеряват да изпратят военни кораби в Черно море. Надявам се да се води здрав разсъдък и една предизборна акция и вътрешно политически проблеми в друга страна да не водят до ескалация в Черно море. Ако си мислят, че ние не разгадаваме техните проекти, бъркат, съобщи още Борисов.

Полагам всички старания. Не желая обществено да приказвам какво съм сторил по тематиката с сътрудниците в чужбина и в Украйна и така нататък, добави министър председателят, повтаряйки няколко пъти, че поставя всички старания. Моите съперници, които преди време ме нападат, че съм срещу военна флотилия в Черно море, в този момент им се дава една огромна опция да кажат – ето виждаш ли, той беше прав тогава, разяснява още министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР