Конфликт се разрази между Ник Кириос и Борис Бекер в

...
Конфликт се разрази между Ник Кириос и Борис Бекер в
Коментари Харесай

Кирьос и Бекер се захапаха в социалните мрежи

Конфликт се развихри сред Ник Кириос и Борис Бекер в обществените мрежи. Преди няколко дни в извънредно изявление за The Athletic, австралиецът показа, че играчите от предишното нямат късмет против настоящето потомство, на което германецът отговори " Защо приказва за спорт, който явно ненавижда ".

Престрелките сред двамата не престават, като носителят на 6 трофеи от Големия шлем сподели пред Евроспорт, че Кириос би трябвало да почита предишното на тенис

" Просто е, би трябвало да уважава миналото на нашия спорт, като се изключи че би трябвало обществено да благодарите на някогашните играчи. Трябва да си признателен, че са съществували: без тях тенис циркът нямаше да продължи да съществува, в никакъв случай не е имало толкоз доста парични награди и в никакъв случай не е имало толкоз доста гласност, колкото има през днешния ден. Защо? Заради легендите на този спорт ", показа Бекер.

" Всички тези играчи направиха по този начин, че Ник Кириос да не играе тенис през цялата година и че все пак да може да си изкарва прехраната с този спорт ", добави германецът.

Австралиецът не остана задължен на легендата и написа в X: " Братле, какво. Аз съм един от дребното играчи, които доведе милиони повече почитатели на спорта и направиха повече пари за всички. NETFLIX.... Не си припомням да съм виждал Борис там. Човекът е комичен. Направил съм кариерата си отвън корта без помощта на останалите ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР