Конференцията за киберсигурност InfoSec SEE ще се проведе за 15-и

...
Конференцията за киберсигурност InfoSec SEE ще се проведе за 15-и
Коментари Харесай

InfoSec SEE 2023 - с богата програма, много изненади и ключови международни експерти


Конференцията за киберсигурност InfoSec SEE ще се организира за 15-и следващ път в България
(снимка: COMPUTER 2000 Bulgaria)

Най-голямата и емблематична конференция за киберсигурност на Балканите,  продължава да държи лидерски позиции в бранша, като и през актуалната 2023 година InfoSec SEE ще се организира за 15-и следващ път в България. Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria са подготвили извънредно съдържателна и разнообразна двудневна програма. Като лектори ще вземат присъединяване висококвалифицирани международно-признати специалисти в региона на киберсигурността в световен мащаб. По традиция се чакат и стотици участници от разнообразни страни. Тази година мястото на осъществяване ще бъде Казанлък, долината на розите в новия хотел, а датите на осъществяване на конференцията са от 16 до 18 май.

Основната тематика на тазгодишното издание на форума е „ New Horizons In Cybersecurity ”. Регистрациите за безплатния конгрес към този момент текат, като за поредна година конференцията се радва на голям интерес и първите запалянковци към този момент са запазили своите места. Част от най-интригуващите лектори занапред следва да бъде оповестена пред необятната аудитория. Конференцията   по традиция се организира с поддръжката на Министерството на електронното ръководство. Тя  ще бъде открита от госпожа Хана Каменетски, комерсиално аташе при посолството на Съединени американски щати в Република България.

След забележителния триумф на  през миналите четиринадесет години, за идното издание на форума уредниците от  отново дават обещание на всички участници и посетители безупречна организация, разнообразна стратегия, пъстра палитра от лектори, доста занимания, интерактивни презентации и изненади.

Домакините от COMPUTER 2000 Bulgaria са подготвили доста забавни акценти в програмата, измежду които емблематичния за формата „ Hot Cybersecurity Chair ” . На „ горещия ” стол ще седнат топ международни специалисти, а гостите в залата ще имат опция да зададат въпросите си онлайн.

По традиция InfoSec SEE е мястото, където се събират най-изявените и ярки имена от промишлеността, а също по този начин и водачите в сектора, както от България, по този начин и от водещи световни компании, предоставящи услуги по киберсигурност и осведомителни технологии, измежду които Mandiant – в този момент част от Гугъл Cloud, Trellix, OpenText Cybersecurity, N-able, Netwrix, Radware, Fortra, BeyondTrust, Bitdefender и други.

Практическите образци са доста скъпи за аудиторията и са едни от най-високо оценените детайли от конференцията съгласно анкетите, провеждани годишно от уредниците на формата. Част от презентациите ще бъдат фокусирани върху откриване на най-хубавите практики в даването на услуги в областта на киберсигурността от водещите български ИТ компании: Digitall, CNSys, Nebosystems, Mnemonica, Kontrax, Lirex, CyberOne, SoCyber.

Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria продължават традицията на форума, като и тази година InfoSec SEE 2023 ще се организира в хибриден формат: присъствено и с онлайн стрийминг. Хибридният формат дава опция на гостите да вземат участие в конференцията по оптимално комфортен за тях метод.

По традиция, на InfoSec SEE се чакат стотици участници от България и чужбина
(снимка: COMPUTER 2000 Bulgaria)

Експертите, които идват в България особено за присъединяване в InfoSec SEE 2023, са от над 10 страни. Тук можем да разкрием и една дребна част от тях:

Всички посетители на InfoSec SEE 2023 ще имат опция освен да черпят информация непосредствено от извора, като беседват с съответен преподавател или специалисти от участниците в паузите на конференцията или по време на церемония вечерята, а и да се включат по собствен избор в богатата на наличие стратегия, в това число в практическите уъркшопове и интерактивни полемики. Както и при предходните издания на InfoSec SEE, паралелно с полезността от дискутиране и показване на най-актуалните тематики от промишлеността, за гостите са готови разнородни на практика извършения, уъркшопове, демонстрации онлайн и увлекателни полемики. Гостите на форума могат да чакат доста занимания, а също и скъпи благоприятни условия за нетуъркинг и основаване на основни контакти.

„ Винаги търсим противоположна връзка от нашите посетители, сътрудници и участници в InfoSec SEE и подобряваме формата. С целия екип на COMPUTER 2000 Bulgaria влагаме доста старания, усърдие, мисъл и точност в организацията на конференцията всяка една година и резултатите са на разположение. Тази година организираме 15-тото издание на InfoSec SEE, като в същото време означаваме и обстоятелството, че форумът освен се разраства с всяка минала година, а и полезността му за участниците остава без аналог в района. Изключително сме удовлетворени от това, знаейки че сме на практика потребни на всички страни. По традиция конференцията е отворена освен за вендори от нашето дистрибуторско портфолио, само че и за вендори, които ние не представляваме на пазарите, на които оперира COMPUTER 2000 Bulgaria.  е място, което сплотява районната общественост на специалистите по киберсигурност и по тази причина притегля международните водачи в кибериндустрията. Нашето предпочитание и най-силен мотиватор за работата ни по формата продължава да бъде идеята ни – знанието за проблемите в областта на киберсигурността и за средствата за тяхното решение да стига до колкото се може повече хора и организации, и то гратис ”, споделя Анелия Костадинова, шеф на COMPUTER 2000.



И тазгодишното издание на InfoSec SEE 2023 отново ще събере на едно място огромните международни имена в киберзащитата, привличайки посетители с най-разнообразен профил: от експерти и специалисти, до мениджъри, шефове и притежатели на бизнес. Презентациите и уъркшоповете в двата дни на форума ще дадат на всеки присъстващ опцията да се допре до най-горещите тематики от света на киберсигурността и да актуализира познанията си в тази извънредно динамична материя.

вата поредни дни на осъществяване на конференцията са от  16 до 18 май 2023 година , с алтернатива за ранно идване и вечеря за „ добре пристигнали ” в деня преди откриването на 16-и май, дават изключителна еластичност и улеснение на всички искащи да вземат участие.

Регистрациите за InfoSec SEE 2023 бяха публично оповестени на 20 март, като досега доста от местата към този момент са непокътнати. По традиция регистрацията за събитието е изцяло безвъзмездна и за двата формата: онлайн и на място в Kings’ Valley Medica and Spa Hotel. Регистрациите за нощувките се вършат непосредствено по имейл посредством хотела. Като част от вечерната стратегия, гостите ще станат очевидци на връчването на годишните награди на COMPUTER 2000 Bulgaria за достижения в киберзащитата, в определени категории.
25
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР