Конференцията WWDC 2024 ще привлече разработчици на Apple приложения от

...
Конференцията WWDC 2024 ще привлече разработчици на Apple приложения от
Коментари Харесай

Голямото събитие на Apple се завръща: WWDC 2024 през юни


Конференцията WWDC 2024 ще притегли разработчици на Apple приложения от целия свят
(снимка: Apple)

Apple публично разгласи завръщането на своята годишна Световна конференция на разработчиците (WWDC). Това дълго чакано събитие ще се организира виртуално от 10 до 14 юни 2024 година, когато ИТ колосът от Купертино ще разкрие пред разработчици от целия свят напредъка в софтуерните си планове.

WWDC24 ще бъде изцяло безвъзмездна за всички разработчици. Онлайн форматът допуска по-глобално присъединяване и опция на разработчиците да вземат участие интензивно в конференцията през цялата седмица, включително във видео сесии, взаимоотношение с инженери и дизайнери на Apple и другарство с по-широка общественост.

Докато главната конференция ще бъде виртуална, Apple ще бъде хазаин и на особено събитие в Apple Park на 10 юни. Пространството ще бъде лимитирано, а разработчиците могат да аплайват за наличие посредством уеб страницата на компанията и приложението Apple Developer. Това извънредно събитие ще даде на присъстващите директен достъп до главната тирада, опция за диалози с екипа на Apple и присъединяване в неповторими действия.
още по темата
Очаква се Apple да показа на WWDC24 нови версии на операционните си системи, включително задълбочена информация за подобренията в iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS и visionOS.

Но задължението на Apple към триумфа на разработчиците се простира и оттатък софтуерните актуализации. Конференцията ще обезпечи на разработчиците достъп до новаторски принадлежности, рамки и функционалности за основаване на приложения и игри. За настоящи актуализации и спомагателни детайлности по отношение на WWDC24 разработчиците могат да наблюдават уеб страницата и приложението за разработчици на Apple.

Компанията поддържа бъдещите разработчици с начинания като Swift Student Challenge. Победителите в тазгодишното предизвикателство ще могат да се състезават за място на събитието в Apple Park. Петдесет отличени спечелили ще бъдат определени за това извънредно тридневно преживяване в Купертино, където се намира централата на Apple.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР