Конференцията на Investor.bg Tech of Tomorrow продължава да анализира бъдещето

...
Конференцията на Investor.bg Tech of Tomorrow продължава да анализира бъдещето
Коментари Харесай

Как технологиите променят дигитални разплащания и кога банките ще оперират с тях - акцент във второто онлайн издание на Tech of Tomorrow

Конференцията на Investor.bg Tech of Tomorrow продължава да проучва бъдещето на бизнеса и измененията, които новите технологии внасят във всяка една промишленост. Второто онлайн издание на Tech of Tomorrow, което ще се организира на 14 април, от 14:15 часа, ще очертае измененията в банковия бранш и технологиите, които ще оформят бъдещето на цифровите разплащания.

В студиото на водещи специалисти ще приказват за цифровите разплащания и по какъв начин се трансформираха те по време на пандемията. Участниците ще обсъдят дали всеки бизнес може да приложи разплащане с криптовалута, дали банките в България за подготвени за новата валута и по кое време може да стартира това.

Участниците ще разясняват Директивата на Европейски Съюз по отношение на платежните услуги PSD2 и дали тя докара до още нововъведения. Второто издание на конференцията ще прегледа какви правни проблеми пораждат най-често при " отвореното банкиране " и с какви правни регулации би трябвало да се съобразят банките и платежните институции.

На 14 април в студиото на Tech of Tomorrow специалистите ще приказват и за API технологията, която разрешава на банките елементарно да се свързват с трети страни. Гостите ще разясняват провокациите и опциите, пред които тази иновация изправя банковите институции.

Участие в полемиката ще вземат Давид Бонев, съосновател и финансов шеф на BoneX; Галя Димитрова, ръководещ съучастник в IRIS Solutions и Димитър Калдамуков, съучастник в адвокатско съдружничество KDBMLaw. Водещ на второто издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, основен редактор на икономическия уебсайт Investor.bg, който през 2021 година чества 20-тата си годишнина. Бойчо Попов е един от потвърдените стопански публицисти и насител на доста оценки.

Второто издание на Tech of Tomorrow може да наблюдавате онлайн в цифровата стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

Tech of Tomorrow се организира с генералната поддръжка на Алтерко и BoneX. Основни сътрудници са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се провежда с поддръжката на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни сътрудници на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, " Мениджър " и Kaldata.com.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР