Кондукторката на автобус №1, обвинена във вербална агресия и арогантност,

...
Кондукторката на автобус №1, обвинена във вербална агресия и арогантност,
Коментари Харесай

Обвинената във вербална агресия кондукторка от Пловдив: Това е неправда, набедиха ме, че крещя

Кондукторката на рейс №1, упрекната във вербална експанзия и надменност, отхвърли набежденията и дефинира обстановката като „ несправедливост “. Както медията ни писа, пасажери от градския превоз алармираха, че служителката на градския превоз постоянно крещи и наскърбява хората.
Прочетете още

Версията за случилото се, споделена от Светлана Дракова, обаче се разминава сензитивно с тази на читателите ни:

„ Много хора имаше в автобуса през въпросната заран. Качваше се от втора врата стара жена, по тази причина отидох до нея да и оказа помощ да се качи и да седне седалка до първа врата. Просто малко покачих звук на пасажерите да създадат място. Тогава две пътнички се заядоха с мен, че викам “, съобщи пред медията ни упрекнатата Дракова.

От думите на кондукторката излиза наяве, че малко преди този момент сред въпросните пасажери и кондукторката зародил спор:

„ Направих забележка, че чантити им са върху работните ни листи, това са документи. Те започнаха да изясняват, че се заяждам и съм била нападателна. Заявиха, че ще подадат тъжба, само че защо – че съм помогнала на стара жена да седне ли? “, добави Дракова.

Тя бе безапелационна, че за 15-годишния ѝ стаж като чиновник в градския превоз не е имала други обстановки на спорове с консуматори на услугата. Сподели още, че чиновниците в градския превоз също стават жертва на нападателно държание, а тя самата е имала няколко обстановки, в които е била жертва на сходно държание.

„ Когато връщам ресто в дребни монети – хора са ме псували, даже блъскали “. За тези случаи обаче не е подавала сигнали до директните си ръководители.

„ Въпреки това аз ще запазя положителното в себе си и ще правя добрини. Аз съм постоянно с усмивката на лицето си, само че усмихнатите хора не се одобряват. Не мога да го понеса това нещо, такава несправедливост “, заключи  Дракова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР