Конър Макгрегър пристигна в България. Роденият в Дъблин спортист за

...
Конър Макгрегър пристигна в България. Роденият в Дъблин спортист за
Коментари Харесай

Конър Макгрегър в България

Конър Макгрегър дойде в България. Роденият в Дъблин състезател за дълго чаканата си аудиенция и присъединяване на галавечерта MAX FIGHT 56, както и за рекламирането на своето уиски Proper Twelve.

Небезизвестният някогашен първенец в две категории на UFC предложения почитателите на “Подобаваща вечер с Конър Макгрегър ” в зала “Арена София ” в четвъртък от 19 часа, когато стартира и главната карта на бойната галавечер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAX FIGHT (@maxfightpromotion)

Не единствено бизнес делата са всекидневието на Конър, в това число визитата на България. Ирландецът се подготовка за завръщане в осмоъгълника на UFC. То вероятно може да се случи при започване на 2024 година.

Знам кой е Кубрат Пулев, само че аз съм ММА войник. Може да се боксирам още веднъж, само че аз обичам кикове, да употребявам граплинг. Не проследявам толкоз бокса, въпреки че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, само че аз съм ММА войник ”, добави именитият ирландец на летище “София ”.

Той разкри и че ще се завърне в осмоъгълника на UFC при започване на идната година и не изключи вид да се бие за купа в нова категория.

“Толкова доста съм постигнал в кариерата си, тъй че за какво не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, назад съм в антидопинговата стратегия и съм подготвен да се удрям скоро. Със сигурност ще нападам купата ”, сподели още Конър.

Вълнувам се, че ще виждам ММА борбите на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства. Те домакинстваха на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха тук. Вълнувам се доста, че съм тук ”, показа ирландецът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР