Конър Макгрегър планира завръщане в октагона през септември. Тази новина

...
Конър Макгрегър планира завръщане в октагона през септември. Тази новина
Коментари Харесай

Конър се завръща през септември, ще се бие с победителя от Хабиб - Халауей

Конър Макгрегър възнамерява завръщане в осмоъгълника през септември. Тази вест изплува около паниката в UFC през последните 24 часа. Президентът на организацията Дейна Уайт имаше доста тежки дни, откакто едвам не пропадна главният мач от галавечерта UFC 223. Контузия на Тони Фъргюсън остави Хабиб Нурмагомедов (Рус) без съперник.
pic.twitter.com/vQaq7ecTf7
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) March 29, 2018 В обществените мрежи незабавно се заприказва за завръщане на Конър Макгрегър, който от много време има задочна омраза с непобедената съветска машина в лека категория. Въпреки това Уайт разгласи, че заместител на Нурмагомедов ще бъде Макс Халауей.
" Ако Макс успее да завоюва, той ще стане вторият войник след Макгрегър, който е държал поясите в категории перо и лека. Защо Халауей, а не Макгрегър беше определен за заместител? Не мисля, че Конър ще успее да влезе в категория за шест дни. Иска ми се той да излезе след задоволително подготовка. Смятам, че Конър може да се завърне през септември, а неговият мач ще бъде против някой от участниците в главния мач в събота вечер. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР