Конър Макгрегър отговори на публикуването на видеоклип, на който се

...
Конър Макгрегър отговори на публикуването на видеоклип, на който се
Коментари Харесай

Секс скандал с Конър Макгрегър: Жена го обвини в посегателство след мач

Конър Макгрегър отговори на публикуването на видеоклип, на който се вижда по какъв начин ММА боецът сякаш води дамата, която го упрекна в полово посягане, в тоалетната, по време на финала на НБА предходната седмица.

В изказване, оповестено след изказванията, че боецът " принуждава (жената) към орален секс, екипът на Макгрегър твърди, че обвиняванията са просто " изнудване ", откакто дамата " трансформирала историята си ".

Bathroom video emerges of Conor McGregor with sexual assault accuser
— New York Post (@nypost)
Жената твърди, че ирландският войник я е принудил във ВИП тоалетната в центъра " Касея " в Маями, след което се е изплюл върху нея. Тя също по този начин твърди, че Макгрегър се е изплюл и върху себе си.

Обвиненията се появиха дни откакто Макгрегър разкри, че с годеницата си Дий Девлин чакат четвъртото си дете.

В четвъртък дамата е отишла в полицейския сектор дружно с юриста си и дала на полицията облеклата, които носела вечерта на хипотетичния случай, и по които съгласно нея има ДНК на Макгрегър - от слюнка и сперма.

Във видеоклип, който се появи в уеб страницата TMZ, се вижда по какъв начин Макгрегър си проправя път през тълпата, преди да каже нещо на една жена. След това той я хваща за ръката и я повежда към тоалетната, заобиколен от охранители, а вратата се затваря зад тях.

UNFOLDING ‼️
Footage has come out of Conor McGregor and his alleged victim
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР